ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΗΓΕΤΕΣ



Είναι απορίας άξιον, πώς! όταν άτομα που είναι υπεύθυνα να διαμορφώνουν, εθνικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και ανθρωπιστικά, την προσωπικότητα, των επερχομένων γενεών της Ελλαδικής κοινωνίας να έχουν παρεκκλίνει συνειδησιακά τόσο πολύ του πραγματικού των ρόλου, με την μεθοδική υποβάθμιση όλων των αξιών της πατρίδας μας, ώστε! ο Έλλην σήμερα να αντιμετωπίσει με πολύ προβληματισμό και δέος τους εφιαλτικούς καρπούς αυτής της συμπεριφοράς των.

Ένα Έθνος για να διαιωνίσει την ύπαρξη του και να βελτιώνει συνεχώς τις επερχόμενες γενεές, πρέπει να διαθέτει πρότυπα. Πρότυπα βασικά πρέπει να είναι :
Οι εκλεγμένοι του λαού στο κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι δάσκαλοι γενικά και ιδίως οι Πανεπιστημιακοί.
Οι λειτουργοί της Εκκλησίας
Οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και ακόμη
Οι Δημόσιοι λειτουργοί του κράτους
Όλοι αυτοί με κυρίως υπεύθυνη, την εκάστοτε πολιτική ηγεσία της πατρίδος μας, έχουν εντολή από τον ελληνικό λαό, να βελτιώνουν και να εξασφαλίζουν από γενιά σε γενιά τα παρακάτω:
την βασική απαιτούμενη οικονομική ευρωστία της Χώρας μας, για να αντέχει στους διεθνείς κλυδωνισμούς.
την καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση των νέων προσαρμοσμένη στις εξελίξεις της κάθε εποχής.
την δημιουργία πατριωτικής, ηθικής και θρησκευτικής συνείδησης.
την Κοινωνική δικαιοσύνη και μέριμνα, ώστε και ο τελευταίος Έλληνας και αλλοδαπός στην πατρίδα μας, να έχει στήριγμα στην φροντίδα της και να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς
     Τέλος! την δημιουργία ισχυρών ενόπλων δυνάμεων, για την υποστήριξη της εξωτερικής πολιτικής, την αποθάρρυνση των επιβουλέων της χώρας μας, τον σεβασμό της πατρίδος μας και την δυνατότητα κοινωνικής αρωγής σε θεομηνίες ή και σε άλλες εγκληματικές πράξεις από όπου και αν προέρχονται.
     Δυστυχώς! Και η σημερινή Κυβέρνηση της πατρίδος μας, δεν επέτυχε τίποτε στον τομέα αυτό, ούτε πρόκειται να πετύχει, διότι ακολουθεί τα καταστροφικά χνάργια της νοοτροπίας των προηγουμένων Κυβερνήσεων, της διχόνοιας, των ανουσίων διαξιφισμών στην Βουλή και την ψήφιση νόμων, που κυριολεκτικά καταστρέφουν, τις αρχές και αξίες της Ελληνικής Κοινωνίας, τους θεσμούς της Ελληνικής οικογένειας και το χειρότερο καταστρέφουν την Ελληνική εθνική Παιδεία μας.

Αυτές λοιπόν οι πολιτικές εξουσίες αντί της ως άνω αναφερομένης αποστολής, επέτυχαν σε σοβαρούς  κυρίως στόχους ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή!  την οικονομική καταστροφή, τον εθνικό ξεπεσμό και την αναξιοπιστία της Πατρίδος μας. Η Ιστορία για τους σύγχρονους πολιτικούς θα είναι αμείλικτη, διότι ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς έθεσαν τα προσωπικά τους συμφέροντα και την λαθεμένη ιδεοληψία των, υπεράνω της σωτηρίας της Πατρίδος και έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.

Επίσης! η Συντεχνιακή καπηλεία ορισμένων αριστερών, έφθασε στην σημερινή Δημοκρατική Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε ωμά, θρασύτατα και απειλητικά να λέει: «τι σημασία έχουν οι νόμοι που ψηφίζει η Βουλή, τους νόμους τους ανατρέπει ο λαός στους δρόμους». Αυτοί οι ολίγοι, μιας πλαστογραφημένης Αριστεράς και τινές άλλοι άνοοι, δυστυχώς είναι αυτοί, που ευτελίζουν συγχορδιακά τις αρχές και αξίες της Δημοκρατίας μας, ακόμη και το κοινωνικοκεντρικό όραμα της πραγματικής Αριστεράς των ιδεολόγων αυτής.
Να έχουν δε πάντοτε υπ’ όψιν των, οι όψιμοι πολιτικοί μας, της πλέριας προοδευτικής κουλτούρας, Ακόμη! είναι λυπηρό το γεγονός, πως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αντιληπτό σ’ αυτούς ότι, ο Ελληνικός λαός ανέχεται μέχρις ενός σημείου συμπλεγματικούς ή άλλης αιτιολογίας ακκισμούς αρνησιπατρίας, στο βωμό του κοσμοπολιτισμού και της Παγκοσμιοποίησης, αλλά όχι απεριόριστα. Ακόμη! Είναι λυπηρό το γεγονός, πώς δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αντιληπτό σ’ αυτούς ότι, για τους περισσότερους Έλληνες τα εθνικά θέματα είναι κάτι σαν θρησκεία.
Αξίζει τον κόπο εδώ να θυμηθούμε για λίγο τι είναι ΗΓΕΤΗΣ: «Το κύριο προνόμιο του ηγέτη είναι, να ζωντανεύει ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων. Μόνο από εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ν’ ανθίζει χαμόγελο, να βουρκώνουν μάτια και να γεννιέται στην θέα του, αυθόρμητα στο πλήθος γιορτή. Εμείς δυστυχώς αντί αυτού στα δελτία ειδήσεων των Μ.Μ.Ε. προ ημερών, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας μας σε ακριτικό Νησί μας, πληροφορηθήκαμε να τον συνοδεύουν για ασφάλεια 13 διμοιρίες των ΜΑΤ. Από ποιό κίνδυνο, από τον Ελληνικό Λαό, που τον τίμησε δια της ψήφου των και του ενεπιστεύθη την Πρωθυπουργία της της χώρας μας; Μην μου πείτε φταίνε οι αριστεροί ή οι δεξιοί, θα ήταν αστείο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αλλά! Η περίσκεψη πρέπει να είναι της Πολιτικής Ηγεσίας της Χώρας μας.
Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ελπίζουμε και ευχόμαστε, να έλθει σύντομα στο σύνολό των στο κοινοβούλιο η γενιά εκείνη των Ελλήνων πολιτικών που θα αντιληφθεί ότι, μόνο με την εθνική ενότητα, την ομοψυχία και την ιστορική μνήμη του λαού, θα διαφυλαχθεί  η Ιερή αυτή πατρίδα και η Εθνική και πολιτική Ελευθερία των Ελλήνων και ταυτόχρονα να υπάρχουν αξίες της Ειρήνης που θα κρατήσουν υψηλά την ηθική στάθμη του Βίου των Ελλήνων.
Αυτούς τους Έλληνες πολιτικούς αναζητά ο Ελληνικός Λαός και γρήγορα διότι ο Δρόμος που ακολουθούμε σήμερα δεν οδηγεί πουθενά.
Λέει ο ΠΛΑΤΩΝ: « Ο Ηγήτωρ πρέπει να είναι ΕΝΤΙΜΟΣ και ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ, διότι εάν είναι μόνο ΕΝΤΙΜΟΣ θα τον φάνε οι ανέντιμοι και εάν είναι μόνο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ, τότε είναι ακατάλληλος για Ηγήτωρ και επικίνδυνος για τους υπ’ αυτών.-

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
                 Αντγος ε. α.
       Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΗΓΕΤΕΣ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top