ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

TO EIΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αμάξι για την Άσπα: «Λύγισε» ο ηθοποιός και η μητέρα της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)



Την υπόσχεσή του τήρησε ο Μάρκος Σεφερλής και χάρισε στην Άσπα και τη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου το αμάξι που χρειαζόταν για να μετακινείται η νεαρή κοπέλα που δίνει μεγάλη μάχη για να κερδίσει και πάλι τη ζωή που θέλησε να της στερήσει ο ίδιος της ο πατέρας.
Το νεαρό κορίτσι έχει μεγάλη αδυναμία στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος εδώ και χρόνια δεν έχει σταματήσει να την βοηθάει και να της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί.
Την ημέρα που βγήκαν στην εκπομπή η Άσπα και η μητέρα της αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη και να τον ευχαριστήσουν.
Μόνο που ο αγαπημένος ηθοποιός τους επιφύλασσε μια ακόμα μεγαλύτερη και σπουδαία έκπληξη που κυριολεκτικά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.
Ο Μάρκος όταν του ζητήθηκε από την Ζήνα Κουτσελίνη να προτρέψει τους τηλεθεατές να συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου να αγοραστεί το ειδικό αμάξι με το οποίο η Άσπα θα μπορεί να μετακινείται για τις φυσιοθεραπείες της εκείνος αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο.
Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως σε ένα μήνα από σήμερα, θα έχει αγοραστεί το αμάξι και τα χρήματα που υπολείπονται για την αγορά του θα τα διαθέσει ο ίδιος.
Ο Μάρκος φυσικά τήρησε την υπόσχεση του, όπως κάνει πάντα και αγόρασε το αμάξι για την Άσπα, η οποία στην πρώτη της βόλτα πήγε στην εκκλησία, το βράδυ του Επιταφίου.
Δείτε τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην εκπομπή όταν ο Μάρκος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη αλλά και η Σπυριδούλα με την Άσπα!
http://www.makeleio.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: TO EIΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αμάξι για την Άσπα: «Λύγισε» ο ηθοποιός και η μητέρα της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top