ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ! O Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ομολογεί: Η ΜΙΤ Απήγαγε 80 Άτομα Από 18 Χώρες!



Ο Μπεκίρ Μποζντάγ μετά τη δημόσια ομολογία για τη δράση της ΜΙΤ, δεν έμεινε σε αυτό και προανήγγειλε πως οι επιχειρήσεις σε ξένες χώρες θα συνεχιστούν

Σε πολλές χώρες έχει απλώσει τα «δίχτυα» της η Τουρκική MIT αφού όπως φαίνεται Τούρκοι πράκτορες έχουν «συλλάβει» 80 άτομα που φέρονται να σχετίζονται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν και τους έχουν μεταφέρει στην Τουρκία.

Η επιχείρηση με την απαγωγή από το Κόσοβο έξι ατόμων από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες φαίνεται ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνη στη δράση της MIT

.Όπως είπε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας σε συνέντευξή του οι Τούρκοι πράκτορες απήγαγαν ως τώρα 80 άτομα από 18 διαφορετικές χώρες.

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ (Bekir Bozdag) προανήγγειλε πως οι επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων σε ξένο έδαφος θα συνεχιστούν.



«H ΜΙΤ έχει ως αποστολή τη συλλογή πληροφοριών. Δώσαμε στην MIT την αρμοδιότητα να διεξάγει επιχειρήσεις και στο εξωτερικό. Η ΜΙΤ μπορεί ακόμα να διεξάγει επιχειρησιακές δραστηριότητες στο εξωτερικό. (...) Εδώ βλέπουμε την επιτυχία της ΜΙΤ, συγκέντρωσε 80 γκιουλενιστές σε 18 χώρες», σημείωσε.


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ! O Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ομολογεί: Η ΜΙΤ Απήγαγε 80 Άτομα Από 18 Χώρες! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top