ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Ελληνοτουρκικές σχέσεις:Το μυστικό υπερόπλο που θα κάνει ανίκητη την Ελλάδα



Να αλλάξει τις ισορροπίες υπόσχεται ένα  το οποίο κατασκεύασαν Έλληνες οι οποίοι ήδη συζητούν με τον  για την αξιοποίησή του.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι μάχες δίνονταν με τις στρατηγικές προσαρμοσμένες στο έδαφος, τη θάλασσα και τον αέρα.
Μία νέα εφαρμογή όμως, ένα νέο War Simulation, αλλάζει άρδην τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει πλέον να σκεφτόμαστε το πώς διεξάγονται οι πόλεμοι.
Όπως δημοσιεύει το BriefingNews, ο νέος προσομοιωτής, είναι πλέον γεγονός.
Πρόκειται για μία εφαρμογή που δεν έχει καμία σχέση με τα μέχρι σήμερα προγράμματα που χρησιμοποιούν χώρες της Ευρώπης -κυρίως αυτές- πάνω στα οποία βασίζουν τους πολεμικούς τους σχεδιασμούς και στρατηγικές.
Το νέο αυτό project, έχει κατασκευάσει ελληνική εταιρεία, κορυφαία στο είδος της παγκοσμίως, η οποία έχει σαν κύριο πελάτη της τον γαλλικό στρατό!
Απαρτίζεται από Ελληνες, «διασκορπισμένους» σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται ότι με το νέο αυτό στρατηγικό υπερ-όπλο, ένας πόλεμος θα μπορεί να τελειώσει μέσα σε 24 ώρες!
Ανθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, τονίζουν πως το σύστημα JTLS (), το σύστημα δηλαδή, που χρησιμοποιείται εδώ και περίπου 20 χρόνια από τον , μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… απολύτως ξεπερασμένο μπροστά στη νέα αυτή εφαρμογή!
Γι’ αυτό και η εταιρεία αυτή βρίσκεται σε , αφού πλέον οι πολεμικές διαδικασίες θα είναι συνοπτικές…
Είναι δεδομένο ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες, έχουν δώσει μία άλλη διάσταση στη . Και αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το νέο πρόγραμμα.
Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο project, η εικονική πραγματικότητα και οι real time πληροφορίες, θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στον στρατιώτη να επιλέξει την καλύτερη γι’ αυτόν επιλογή μία δεδομένη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια ενός πολέμου.
Όλα θα λαμβάνουν χώρα σε ένα ψηφιακό πεδίο μάχης, το οποίο θα χειρίζονται εξειδικευμένοι και άρτια καταρτισμένοι άνθρωποι συγκεντρωμένοι σε ένα κέντρο πληροφοριών, όπου όμως όλα τα δεδομένα θα αντιστοιχούν στις πραγματικές συνθήκες πολέμου.
Οι υπολογιστές θα επεξεργάζονται τα δεδομένα τα οποία θα εμπλουτίζονται ανά πάσα στιγμή και αναλόγως την πορεία της μάχης, θα απομονώνουν τις λανθασμένες επιλογές που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά πλήγματα στον επιτιθέμενο και ακολούθως θα στέλνουν σε real time τις καλύτερες δυνατές επιλογές, είτε στα αεροσκάφη, είτε στα επίγεια μέσα πολέμου.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποκλείεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ενδεχόμενο του ανθρώπινου λάθους στην απόφαση που πρέπει να παρθεί κατά τη διάρκεια μίας μάχης, αφού το γενικό κουμάντο θα το έχει πλέον ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που ανατρέπει όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα που γνωρίζαμε στον τομέα της στρατηγικής, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε θα αποφασίσει η εταιρεία να το διαθέσει στις ενδιαφερόμενες χώρες.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ελληνοτουρκικές σχέσεις:Το μυστικό υπερόπλο που θα κάνει ανίκητη την Ελλάδα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top