ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Συκούριο Λάρισσας: Ιερέας καθολικής εκκλησίας Χτύπησε αδέσποτο κουτάβι στο κεφάλι με λοστό την Κυριακή του Πάσχα (ΦΩΤΟ)..


Όπως ενημερώνουν οι Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας-Larissa’s Stray Volunteers μέσω facebook:

«Νωρίτερα σήμερα σας ενημερώσαμε ότι κάποιος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι ένα κουτάβι στο Συκούριο Λάρισας. Επενέβη μάρτυρας, κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου....


Ο δράστης φέρεται να είναι ιερέας Καθολικής Εκκλησίας ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία του κουταβιού που περιφερόταν αδέσποτο τις τελευταίες μέρες στο χωριό και επέλεξε αυτόν το τρόπο για να το διώξει.
Η αστυνομία του επέβαλε τα διοικητικά πρόστιμα που είναι 30,000 ευρώ για κακοποίηση ζώου και θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Για τις όποιες εξελίξεις θα σας κρατάμε ενήμερους τις επόμενες μέρες.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί του ΑΤ Τεμπών προσφέρθηκαν να φέρουν το κουτάβι στη Λάρισα για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνδρομή τους. Κανείς από τους κατοίκους του Συκουρίου δεν ήθελε να βοηθήσει, μας έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δεν έχουν αυτοκίνητα και να πάμε να πάρουμε το κουτάβι εμείς- χωρίς να υπολογίζουν ότι όταν πρόκειται για τραυματισμένο ζώο κάθε λεπτό μπορεί να καθορίσει το αν θα επιζήσει ή όχι.
Ευχαριστούμε επίσης το κ. Γκουγκουλή Δημήτριο από την Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας που προσφέρθηκε αμέσως να ανοίξει το κτηνιατρείο και να ελέγξει την κατάσταση του ζώου.
Το κουτάβι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και παρακολουθείται και ευτυχώς η ζωή του έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Είναι θηλυκό, ταλαιπωρημένο, σκελετωμένο και φυσικά μετά από όλα όσα πέρασε κατατρομαγμένο. Όπως θα δείτε και στο ένα από τα βίντεο, αφού του έκανε ο κτηνίατρος την ένεση με την αντιβίωση και πόνεσε λιγάκι η ψυχούλα, άρχισε να κλαίει σπαρακτικά και δεν μπορούσαμε με τίποτα να την καθησυχάσουμε. Ίσως να νόμιζε ότι το μαρτύριό του σήμερα δεν θα τελειώσει ποτέ.
ΖΗΤΑΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στη Λάρισα. Παρακαλούμε αν μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε μας στο 6978121020. Τι επόμενες μέρες θα βγει το κουτάβι από την κλινική και καλό είναι να μεταφερθεί ενός σπιτιού κοντά σε κάποιον που θα του δείξει τι σημαίνει αγάπη και χάδια.
ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ. Μέχρι τώρα το κόστος της αντιβίωσης, των ραμμάτων και της νοσηλείας των πρώτων ημερών έχει ανέλθει στα 70€ . Κάθε βοήθεια είναι δεκτή και πολύτιμη. Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει, μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
«Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ν. Λάρισας»
BIC: PIRBGRAA
ΙΒΑΝ: GR3501718610006861141610276
Ή στο λογαριασμό μας PayPal: https://www.paypal.me/adespotoiethelontes
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.
~~~~~ Οι αποδείξεις από τη δωρεά είναι διαθέσιμες όσους διαθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Μπορείτε να τις παραλάβετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένες αν είσαστε μακριά, ενώ αν είσαστε στη Λάρισα μπορούμε να σας τις διαθέσουμε και αυτοπροσώπως.~~~~~
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ»

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Συκούριο Λάρισσας: Ιερέας καθολικής εκκλησίας Χτύπησε αδέσποτο κουτάβι στο κεφάλι με λοστό την Κυριακή του Πάσχα (ΦΩΤΟ).. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top