ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα γράφουν τα Τούρκικα ΜΜΕ …Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες !!!




Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα! Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες …Αναφέρουν τα Τουρκικά ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της Ελληνικής Άσκησης στην Ικαριά και τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Κάμμένου που τις αναπαράγουν!

Τι αναφέρουν τα Τούρκικα ΜΜΕ

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αφού περιέγραψε την Τουρκία ως εχθρική χώρα ανέφερε πως επτά χιλιάδες στρατιώτες μεταφέρονται στα σύνορα με την Τουρκία και στα νησιά.
Ενώ πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε περιορισμό στις δηλώσεις για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προκάλεσε ξανά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.
Ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι, » όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει «έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα τους συντρίψουμε».
Ο Καμμένος είπε ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι απέναντι στον εχθρό που συνεχίζει να προκαλεί, χρησιμοποίησε την έκφραση «Οι απειλές και οι προκλήσεις τους δεν θα μας φέρουν σύγχυση αλλά θα μας ενισχύσουν».
(Ο Καμμένος ανέφερε επι λέξη: Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό).
Επιπλέον αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές είπε πως « θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω».
Ποιος άραγε να έστειλε στα Τούρκικα ΜΜΕ και όχι μόνο την Εικόνα από την Παρέλαση της Κομοτηνής;
Σχόλιο :Άσχετα τι λένε οι Τούρκοι εκδότες οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Καμμένου δεν πέρασαν στο ΝΤΟΥΚΟΥ …Αντίθετα έφεραν αμηχανία και αν μάλιστα συνοδευόταν και απο κάποιες άλλες κινήσει θα έφερναν το σωστό αποτέλεσμα !
Όσο όμως και να μην θέλουμε να το αναδείξουμε, δεν καταλαβαίνουμε την διαρροή του ΓΕΕΘΑ για την μη Μετακίνηση των Μονάδων στο Μακεδονικό Πρακτορείο !
Δεν χρειαζόταν και δεν καταλαβαίνουμε και το λόγο …Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ γιατί να έχει λόγο να διαψεύσει την Μετακίνηση των Στρατευμάτων και να ησυχάσει το Πόπολο ; Ούτε πολιτικός να ήταν.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα γράφουν τα Τούρκικα ΜΜΕ …Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες !!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top