ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Το Πρωτοσέλιδο Της «Αυγής» Των Κατσαπλιάδων Δείχνει… Δημοψήφισμα



Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για το Σκοπιανό και το συλλαλητήριο. Η εφημερίδα που όπως είναι γνωστό πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρωτοσέλιδο δημοψηφισματικού χαρακτήρα εν μέσω των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό. Οι συζητήσεις για δημοψήφισμα έχουν γίνει και μέχρι πριν λίγες μέρες απορρίπτονταν από την κυβερνητική πλευρά.

Ωστόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» είχε ταχθεί υπέρ ενός δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας λέγοντας ότι πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πριν λίγες μέρες ότι: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό».

Η εφημερίδα «Αυγή» έχει σήμερα χωρισμένο το πρωτοσέλιδο σε «Ναι» και «Όχι» θυμίζοντας εποχές δημοψηφίσματος. Σημειώνεται ότι στα Σκόπια θα γίνει δημοψήφισμα, εφόσον υπάρξει τελική πρόταση για λύση του ζητήματος.

Η εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα:

ΝΑΙ
Στο εθνικό συμφέρον και τη δημοκρατία
Στην εθνική γραμμή και την ευθύνη
Στον πατριωτισμό και τη συνεννόηση

ΟΧΙ
Στην πατριδοκαπηλία και τη μικροπολιτική,
Στον εθνικισμό, την υπευκφυγή και την ανευθυνότητα
Στην Ακροδεξιά και τον φασισμό



http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Το Πρωτοσέλιδο Της «Αυγής» Των Κατσαπλιάδων Δείχνει… Δημοψήφισμα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top