Πάμε να τον γνωρίσουμε….
Το χρυσοκόκκινο χρώμα του οφείλεται σταφλαβονοειδή, που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Η γεύση του είναι ιδιαίτερα γλυκιά όταν ωριμάσει και τα συστατικά που μπορεί να δώσει στον οργανισμό είναι μοναδικά.
Περιέχει βετουλινικό οξύ, μια ουσία που έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα δραστική ενάντια σε αρκετές μορφές καρκίνου. Βοηθάει στην μάχη με τον χρόνο χάρη στο β-καροτένιο και το λυκοπένιο που έχει σε μεγάλες ποσότητες.
Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και B καθώς και σε ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό, χολίνη.
Τέλος είναι μία πολύ καλή πηγή ενέργειας λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε
σε φυσικά σάκχαρα.
http://www.ksipnistere.com
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------