ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Γερμανικο ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: Η Συνθήκη της Λωζάννης ισχύει και έχει διάρκεια


Πηγή: NEWSCITY1
«Η Συνθήκη της Λωζάννης ισχύει και έχει διάρκεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, Μαρία Άντεμπαρ, απαντώντας,
σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σχετικά με δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, , για το θέμα.

Χθες, το Βερολίνο έστειλε αυστηρό μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η συνθήκη της Λωζάννης ισχύει εδώ και 100 χρόνια, δεν τίθεται θέμα αναθεώρησής της, όπως τόνισε γερμανική διπλωματική πηγη. 

οι ίδιοι κύκλοι είπαν πως δεν μπορούμε να κλείνουμε την πόρτα στην Τουρκία αλλά ούτε και τα μάτια στις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο ηγέτης της γειτονικής χώρας, τόσο κατά τη συνέντευξή του πριν από την άφιξή του στη χώρα μας, όσο και στις κατ' ιδίαν συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό έκανε λόγο για εκκρεμότητες στη Συνθήκη της Λωζάννης , οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο χρήζουν «επικαιροποίησης».
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Γερμανικο ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: Η Συνθήκη της Λωζάννης ισχύει και έχει διάρκεια Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top