ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο: Κεραυνός χτυπά Boeing 777 στον αέρα! (video)


Πηγή:NEWSCITY1

Το να ταξιδεύεις με κακές καιρικές συνθήκες ενέχει πάντα έναν βαθμό κινδύνου. Ειδικά όταν είσαι μέσα σε Boeing 777 που πετά σε ηλεκτρικά φορτισμένο
σύννεφο.Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο ίντερνετ φαίνεται κεραυνός να χτυπά αεροπλάνο που εκτελούσε δρομολόγιο από το Schiphol Airport, του Άμστερνταμ, στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα.

Το αεροπλάνο μετά το χτύπημα του κεραυνού συνέχισε απτόητο την πορεία του και προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο της Λίμα.
Οι κεραυνοί πλήττουν συχνότερα τα άκρα από ένα αεροπλάνο, όπως τα πτερύγια ή η μύτη του. Ωστόσο οι πιλότοι συχνά διαμαρτύρονται για ηλεκτρικά προβλήματα και παρεμβολές στα όργανα του αεροπλάνου μετά από χτυπήματα κεραυνού.

Τα νέα αεροσκάφη, όπως τα Dreamliners και τα Boeing Airbus 350, κατασκευάζονται από ένα συνθετικό άνθρακα, καλυμμένο με λεπτό στρώμα χαλκού, που προστατεύει τν καμπίνα από ηλεκτρικά ρεύματα. Οι δεξαμενές καυσίμου προστατεύονται επίσης απ αστραπές, με μεταλλικά καλύμματα, όπως και οι αεραγωγοί και οι θύρες πρόσβασης που φτάνουν σε θερμοκρασίες έως 27.000 βαθμούς Κελσίου.


loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Απίστευτο: Κεραυνός χτυπά Boeing 777 στον αέρα! (video) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top