ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Φρίκη Στο Ηράκλειο: Με Μια Μαχαιριά Στη Καρδιά Σκότωσε Τον Γείτονα Της



Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο. Μία 26χρονη γυναίκα, τοξικομανής, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να σκότωσε έναν 35χρονο, με πολλαπλές μαχαιριές, η μια εκ των οποίων ήταν η μοιραία, στη καρδιά.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αιματηρό περιστατικό, διαδραματίστηκε στην περιοχή του Ξεροποτάμου στο Ηράκλειο, και η λογομαχία μεταξύ της νεαρής και του άνδρα, ο οποίος της έκανε παρατήρηση γιατί φώναζε και έκανε φασαρία μέσα στη νύχτα, οδήγησε στο έγκλημα.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας 2 παιδιών, ενός 7χρονου κι ενός μωρού μόλις 15 μηνών, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη, είχε πρόσφατα συλληφθεί για υπόθεση με ροζ τηλέφωνα - παγίδα και είχε αφεθεί ελεύθερη.

Πηγή: ekriti.gr - cretalive.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Φρίκη Στο Ηράκλειο: Με Μια Μαχαιριά Στη Καρδιά Σκότωσε Τον Γείτονα Της Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top