ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αδιανόητη Τραγωδία Στον Γέρακα: 16χρονος Μαθητής Αυτοκτόνησε Πέφτοντας Από Γέφυρα Στην Αττική Οδό!



Νέα αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία του Γέρακα, καθώς ένας νεαρός μαθητής, ένα 16χρονο παιδί, έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 16χρονος έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα. Το ύψος από το οποίο έπεσε ο νεαρός μαθητής είναι 11μ. (9μ. η γέφυρα και άλλα 2μ. το κιγκλίδωμα πάνω στο οποίο είχε ανέβει), ενώ οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για κάποια μέτρα, αν και το παιδί ήταν ήδη νεκρό.



Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος εμφανίζονταν τις τελευταίες ημέρες στους συμμαθητές του ιδιαίτερα ευάλωτος συναισθηματικά, γράφοντας στιχάκια που μιλούσαν για θάνατο. Μάλιστα στο σημείο της αυτοκτονίας φέρεται να είχε ζωγραφήσει μία καρδιά με το όνομα της πρώην κοπέλας του. Οπότε η αιτία της αυτοκτονίας σε πρώτη φάση φαίνεται πως είναι η ερωτική απογοήτευση!


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αδιανόητη Τραγωδία Στον Γέρακα: 16χρονος Μαθητής Αυτοκτόνησε Πέφτοντας Από Γέφυρα Στην Αττική Οδό! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top