ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ένα πανεύκολο κόλπο που θα κάνει το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα και το χοιρινό σου πιο ζουμερά από ποτέ!


Ένα πανεύκολο κόλπο που θα κάνει το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα και το χοιρινό σου πιο ζουμερά από ποτέ!

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από ένα κομμάτι κρέας που έχει ξεραθεί.

Το μαρινάρισμα σε αλατόνερο επιτρέπει σε κάθε κομμάτι κοτόπουλου ή χοιρινού να απορροφήσουν έξτρα υγρά και να ενυδατωθούν πριν το ψήσιμό τους. Πέρα από αυτό, λόγω του ότι το νερό είναι αλατισμένο, δίνει γεύση στο κρέας από το εσωτερικό του.




Δες πώς να το κάνεις..


Βάλε 1 φλιτζάνι νερό, 2 κουταλιές της σούπας αλάτι, 1 κουτιαλιά της σούπας ζάχαρη, 1/2 φύλλο δάφνης και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι σε ένα κατσαρολάκι και βράστα. Πρόσθεσε 3 φλιτζάνια κρύο νερό για να κρυώσει το μείγμα (για να συμπληρώσεις το 1,5 λίτρο νερό. Αν θέλεις περισσότερα λίτρα ρίξε ανάλογη ποσότητα κρύου νερού) και βάλε μέσα το κρέας σου.

Δες πόσο νερό θα χρειαστείς για κάθε κομμάτι κρέατος..

Για μία ολόκληρη γαλοπούλα 8-10 κιλά: 7,5 λίτρα νερό για 12-24 ώρες

Για μία ολόκληρη γαλοπούλα 6-7 κιλά: 4 λίτρα νερό για 12 ώρες




Για ένα ολόκληρο κοτόπουλο: 3 λίτρα νερό για 6-8 ώρες

Για κομμάτια κοτόπουλου, γαλοπούλας και χοιρινού: 3 λίτρα νερό για 6-8 ώρες

Για χοιρινές μπριζόλες: 1,5 λίτρο νερό για 2-4 ώρες


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ένα πανεύκολο κόλπο που θα κάνει το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα και το χοιρινό σου πιο ζουμερά από ποτέ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top