ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δείκτης του Χρηματιστηρίου δείχνει την καταστροφή που έφερε ο Τσίπρας.


Μαζί και οι φήμες ότι το ΔΝΤ έρχεται για την επόμενη τρίτη - αξιολόγηση με άγριες διαθέσεις. Και πιέζοντας πια για νέα ανακεφαλαίωση των ελληνικών τραπεζών.
Με δύο λόγια: Ο Δείκτης του Χρηματιστηρίου δείχνει την καταστροφή που έφερε ο Τσίπρας. Αλλά και την πλήρη αδυναμία του να διορθώσει την καταστροφή που προκάλεσε * Να ξεφύγουμε, όμως από τους χρηματιστηριακούς δείκτες... Και να πάνε στην ίδια την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας: Στα τέλη του 2014, επί Σαμαρά - όταν η Ευρωπαϊκή οικονομία ήταν σε στασιμότητα - η Ελληνική οικονομία αναπτυσσόταν (μετά από εφτά συνεχόμενα χρόνια ύφεσης) με το ταχύτερο ετήσιο ρυθμό στην Ευρωζώνη (και το δεύτερο ταχύτερο στην Ευρώπη)! Το Νοέμβριο του 2014, πριν ακόμα διαφανεί πλήρως η επερχόμενη καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, οι δανειστές προέβλεπαν ότι η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με πραγματικό ρυθμό 2,9% το 2015 και 3,7% το 2016. Ενώ για τα δύο επόμενα χρόνια προέβλεπαν μέσο ρυθμό γύρω στο 3%. Αυτό σήμαινε ως φέτος, πραγματική ανάπτυξη: 9,91% και ονομαστική κοντά στο 15%! Κι αντί γι αυτό, έφυγε ο Σαμαράς ήλθε ο Τσίπρας, κι είχαμε επιστροφή στην ύφεση το 2015 και στασιμότητα του 2016! Και το ονομαστικό ΑΕΠ υποχώρησε κατά 3,2%... Και ο Τσίπρας πανηγυρίζει! Γιατί πανηγυρίζει; Γιατί φέτος, λέει, θα έχουμε επιτέλους - ανάπτυξη γύρω στο 1,8% (κατά τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις) έναντι 2,7% που υπολόγιζαν στις αρχές του χρόνου! Δηλαδή και πάλι θα βρισκόμαστε σε ΑΕΠ πιο κάτω απ ό,τι βρισκόταν η Ελλάδα στα τέλη του 2014! Και πολύ πιο κάτω απ ό,τι όλοι υπολόγιζαν τότε, ότι θα είχε φτάσει η Ελλάδα ως σήμερα Κι ενώ όλες οι άλλες χώρες ήδη αναθεώρησαν προς τα πάνω τις αναπτυξιακές προβλέψεις τους για φέτος, στην Ελλάδα τις αναθεώρησαν προς τα κάτω! Και ο Τσίπρας πανηγυρίζει.......


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο Δείκτης του Χρηματιστηρίου δείχνει την καταστροφή που έφερε ο Τσίπρας. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top