ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τι είναι αυτό που δεν έχει καταρρεύσει στην Ελλάδα όλα πάνε κατά-διαβόλου .


Κατήφορος και κατάρρευση γράφουν οι αρθρογράφοι. Τι είναι αυτό που δεν έχει καταρρεύσει στην Ελλάδα όλα πάνε κατά-διαβόλου . Υπουργοί να συνομιλούν και να συνεργάζονται με βαρυποινίτες, Γερό κούτελα Υπουργοί να χορεύουν
ζεμπέκικα σαν μαϊμούδες σε πάρτη επιχειρηματιών, Καραγκιόζηδες Υπουργοί να στέλνουν επιστολές αναφοράς στα Μ.Μ.Ε. καρανίκες γελοιοποιεί βουλευτές να κατεβάζουν σημαίες και να απαγορεύουν προσευχές χριστιανών τέκνων και δεν συμμαζεύεται. Ο Έλληνας να μην περιμένει τίποτε άλλο πάρα μόνο φτώχια και κακομοιριά . Αυτό έχει επιλέξει και αυτό θα εισπράξει από αυτά τα παράσιτα που ψήφησε. Εξόρισαν την μεσαία τάξη που είναι ο μοχλός ανάπτυξης εξόρισαν και εξορίζουν καθημερινός ελληνικές και ξένες επιχρίσεις . Όλοι οι επενδυτές στην Ελλάδα είναι επί δίωξη και οι απομένοντες διασύρονται στα Ελληνικά δικαστικά κουκλοθέατρα, δεν εξαιρείτε ουδείς. Άραβες, Καναδοί, Έλληνες, Ευρωπαίοι και Ασιάτες δεν αφήσανε κανέναν επενδυτή στην ησυχία του μα κανέναν όλοι είναι επί δίωξη στην Ελληνική Επικράτεια. Το αποτελέσματα είναι γνωστά και θα γνωστοποιούνται όσο και περισσότερο με τα άδεια ταμεία, το μόνο που απομένει στον Έλληνα είναι η ζητιανιά και κατάντια . Για αυτήν την βιβλική κατάρρευση ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Έλληνας και να μην παραπονιέται. Αυτό ψήφησε αυτό επιδίωκε και αυτό θέλει.. Υπάρχει όμως και ένα καλό τα Ελληνοπούλα και προπαντός οι μεσαία τάξη μαθαίνουν το τραγούδι //Τα σίδερα τις ξενιτιάς είναι για τους λεβέντες//

αναγνωστης
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τι είναι αυτό που δεν έχει καταρρεύσει στην Ελλάδα όλα πάνε κατά-διαβόλου . Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top