ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Είδηση ΣΟΚ- Ν. Αφρική: Αποκεφάλισε και στη συνέχεια άρχισε να τρώει το θύμα του


Ένας 23χρονος άντρας από τη Νότια Αφρική πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να τρώει μια 35χρονη που είχε μόλις αποκεφαλίσει! Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον προειδοποίησαν να σταματήσει αυτός συνέχισε ατάραχος.


Έτσι, οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στον ώμο, το πόδι και την κοιλιά με αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά ο 23χρονος να πεθάνει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο Aphiwe Mapekula το Σάββατο (9/9) σκότωσε το θύμα, την 35χρονη φίλη της οικογένειας Thembisa Masumpa κόβοντάς του το λαιμό με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια άρχισε να την τρώνει.

Η μητέρα του, η οποία ήταν και αυτή που φώναξε την αστυνομία όταν είδε το γιο της να επιτίθεται στην 35χρονη Masumpa δήλωσε στην Daily Dispatch: «Δεν μεγάλωσα ένα τέτοιο παιδί. Δεν το φανταζόμουν αυτό». 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο Mapekula δεν ανταποκρινόταν στις προσταγές τους και συνέχιζε να τρέφεται από το πτώμα. Μάλιστα, ακόμα και όταν τον πυροβόλησαν στον ώμο, το πόδι και την κοιλιά, ο δράστης δεν φαινόταν πρόθυμος να σταματήσει. 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nelson Mandela όπου φέρεται να επιτέθηκε και σε μία νοσοκόμα. 

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Bulelwa Mabengu υποστήριξε ότι ρόλο στο έγκλημα έπαιξαν τα «ναρκωτικά και η χρήση ουσιών», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μία σειρά περιστατικά κανιβαλισμού στην περιοχή του Ανατολικού Ακρωτηρίου. Τον περασμένο μήνα, τέσσερις άντρες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες του βιασμού, της δολοφονίας και της «κατανάλωσης» των μελών μιας γυναίκας κοντά στο Dunbar.


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Είδηση ΣΟΚ- Ν. Αφρική: Αποκεφάλισε και στη συνέχεια άρχισε να τρώει το θύμα του Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top