ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αυτός ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! (βιντεο)



Το βίντεο, μου το έστειλε κάποιος/α αναγνώστης/στρια, για να το δω και το συνόδεψε με την παράκληση να το κρατήσω στην επικαιρότητα.

Δεν με προειδοποίησε ο/η ευλογημένος/η, να πάω στο φαρμακείο και να πάρω με τις χούφτες χάπια ηρεμιστικά και για την πίεση... χρονιάρες μέρες... 


Ρε... ούτε τον καινούργιο χρόνο που έρχεται, δεν θα προλάβω, μ' αυτά που άκουσα! (κάτι ξέρω εγώ και έχω πετάξει εδώ και πολλά χρόνια, τις τηλεοράσεις από το σπίτι μου).

Σε κάποια άλλη σελίδα του φατσοβιβλίου, είχα μια συζήτηση με εκλεκτούς φίλους, οι οποίοι μιλούσαν για...προσέγγιση στον λαό και  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ κι εγώ, ήμουν τελείως αντίθετη, θεωρώντας ότι στην πλειοψηφία του αυτός ο λαός, είναι για να τον πετάξεις στην θάλασσα και μάλιστα στην Φαλκονέρα, για να είναι βέβαιος ο πνιγμός του!

Στα ΖΩΑ που θα δείτε στο δίλεπτο βίντεο,  ούτε ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ούτε καν εκμάθηση προ-νηπειαγωγείου δεν χωράει.


ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ,  ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΕΊΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ  ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Λυπάμαι, αλλά για τέτοια ΖΩΑ, δεν έχω τον ελάχιστο οίκτο... αφήστε που θα αποτελέσουν ΑΝΑΧΩΜΑ στην οποιαδήποτε προσπάθεια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ... 

Αυτούς , τους έχω ικανούς να πάνε να καταδώσουν στους εχθρούς, κάθε προσπάθεια για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. 

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για το βίντεο.. μπορεί να ήταν γροθιά στο στομάχι, αλλά... διαλύει κάθε ενοχική σκέψη, απέναντι σ' αυτόν τον γελοίο λαό (στην πλειοψηφία του), που θέλει να αποκαλείται... ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ... και Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.



 
https://youtu.be/OKjpEioUkHc


  ΠΟΠΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. 

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΚΑΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ . 

ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

 "Γεροβασίλη: Εισοδήματα 223.213 ευρώ το 2013, με κα...": 


http://attikanea.blogspot.gr/2016/12/blog-post_512.html
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αυτός ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! (βιντεο) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top