ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ " ΟΡΑΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΙΑΣ


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ





Επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι ένας-ένας οι ευρωπαϊκοί λαοί τείνουν να θέλουν να αποδράσουν από τον “παράδεισο” του τρελλοκομείου της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μιας Ένωσης που δεν μπόρεσε να είναι τίποτε άλλο από το αρχικό σχέδιο της CIA και το τελικο κατάντημα του νέου γερμανικού Ράϊχ. Παρά την υπέρμετρη προπαγάνδα περί του αντιθέτου και περί ευρωπαϊκών “οραμάτων”, οι λαοί δεν δείχνουν να πείθονται.


Η ωμή αλήθεια διατυπώθηκε από τον ίδιο τον Μπαρόζο, πρώην πρόεδρο της Κομισιόν, σε ομιλία του, το 2014, στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ, ότι η Ε.Ε. είναι “ένα εργαστήριο της παγκοσμιοποίησης”... το καλύτερο. Τελεία και παύλα. Γι' αυτό οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν τρομάξει μ' αυτά που βλέπουν, όπως έγραφε η γερμανική Die Welt. “Το μίσος για την Γερμανία έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια της Ελλάδας”, σημείωνε η εφημερίδα.

Ανάλογο είναι το κλίμα σ' ολόκληρη την Ευρώπη, και αυτή η Ευρώπη ΔΕΝ έχει κανένα μέλλον.
Η αντίθεση των πολιτών στις ευρωπαϊκές χώρες μεγαλώνει συνεχώς απέναντι στην Ευρωένωση και αυτό καταγράφεται παντού, και στον Νότο και στον Βορρά.
Στην συνείδηση των Ευρωπαίων, η “Βρυξελλαρία” έχει απονομιμοποιηθεί εξ αιτίας της καταστροφικής διαχείρισης της οικονομικης κρίσης χρέους και του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος από τους διορισμένους γραφειοκράτες της Κομισιόν.
Η λαϊκή αγανάκτηση πυροδοτείται επιπλέον από τον καταιγισμό των diktats, που εκδίδει η μη-εκλεγμένη γραφειοκρατία της Ε.Ε., όπως ο “κώδικας δεοντολογίας” (“code of conduct”) για την καταπολέμηση των “παράνομων κηρυγμάτων μίσους” στο διαδίκτυο.

Στις 20 Απριλίου, το European Political Strategy Centre, ένα εσωτερικό think-tank της Κομισιόν, που αναφέρεται απ' ευθείας στον Γιούνκερ, πρότεινε την δημιουργία μιας Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία θα είναι στα πρότυπα της CIA και θα είναι υπό τον έλεγχο των μη-εκλεγμένων γραφειοκρατών της Ε.Ε.

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που οι Ευρωπαίοι μαζικά γυρίζουν την πλάτη στο “όραμα” της “Ενωμένης Ευρώπης”, που έχει γίνει πλέον ο χειρότερος εφιάλτης των ημερών, όπως κατέγραψε μια πανευρωπαϊκή έρευνα (Euroskepticism Beyond Brexit) μόλις δύο εβδομάδες πριν το δημοψήφισμα στην Βρετανία.
Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από την έρευνα:
Το μεγαλύτερο μέρος της δυσαρέσκειας προς την Ε.Ε. μεταξύ των Ευρωπαίων αποδίδεται στον χειρισμό του προσφυγικού ζητήματος από τις Βρυξέλλες. Σε κάθε χώρα που έγινε η έρευνα, μεγάλες πλειοψηφίες είναι εναντίον της πολιτικής των Βρυξελλών.
Χαρακτηριστικά, το 94% των Ελλήνων, το 88% των Σουηδών και το 77% των Ιταλών απορρίπτουν την φιλομεταναστευτική πολιτική των Βρυξελλών.

Σε Ουγγαρία και Πολωνία, τα ποσοστά απόρριψης της ευρωπαϊκής πολιτικής για το μεταναστευτικό και την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης είναι 72% και 71% αντίστοιχα. Στην Γαλλία 70% και στην Γερμανία 67%.

Η διαχείριση της κρίσης χρέους είναι μια άλλη τεράστια πηγή δυσαρέσκειας προς τις Βρυξέλλες. Περίπου οι εννέα στους δέκα Έλληνες (92%) διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο η Ε.Ε. αντιμετώπισε την οικονομική κρίση και τα μέτρα που εφαρμόζονται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ " ΟΡΑΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΙΑΣ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top