ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ζήλεψε τον Ερντογάν ο Τσίπρας...Συνέλαβαν δημοτικό υπάλληλο στην Πάρο για τις αναρτήσεις του για την επίσκεψη του Τσίπρα



Ένας υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, εξαιτίας των αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου!
Ο Λευτέρης Καρποδίνης είχε ανεβάσει κάποιες οργισμένες αναρτήσεις εν όψει της επίσκεψης, οι οποίες κρίθηκαν  «επικίνδυνες» και στάθηκαν αρκετές ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοπική αστυνομία να αναλαμβάνουν την υπόθεση.
Οι επίμαχες αναρτήσεις ήταν οι εξής:

Ειδικότερα ο άντρας συνελήφθη σχετικά με το σχόλιό του για το Τέξας και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, όπου η επίσκεψη του έμεινε αξέχαστη γιατί εκεί... δολοφονήθηκε. Η ανάρτηση αυτή κινητοποίησε τις αρχές καθώς άφηνε υπονοούμενα ότι μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο στην Πάρο.




Όση ώρα ο πρωθυπουργός και η υπόλοιπη κυβέρνηση βρίσκονταν στο αεροδρόμιο ο δημοτικός υπάλληλος βρισκόταν υπό κράτηση!
Μετά την τελευταία ανάρτηση, περίπου στις 10:00 π.μ. ο υπάλληλος κλήθηκε από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι... τελεί «υπό κράτηση».
Μετά τη λήξη της τελετής ο υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερος. Στη συνέχεια ανέβασε αυτήν την ανάρτηση:



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ζήλεψε τον Ερντογάν ο Τσίπρας...Συνέλαβαν δημοτικό υπάλληλο στην Πάρο για τις αναρτήσεις του για την επίσκεψη του Τσίπρα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top