ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ψηφοφορία: Η Βαγενά έδωσε το μισθό της σε 10 συνταξιούχους από τους δεκάδες χιλιάδες στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ




Ζητάμε τη γνώμη του κοινού, γιατί η γνώμη σας μετράει. Ή κάτι τέτοιο.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ανακοίνωσε πως κράτησε την υπόσχεσή της και έδωσε τη βουλευτική της αποζημίωση σε δέκα συνταξιούχους, στους οποίους κόπηκε το ΕΚΑΣ, μετά το νομοσχέδιο που ψήφισε ανάμεσα σε άλλους και η ίδια η Άννα Βαγενά.
Ζήτησε μάλιστα, αυτή της η κίνηση να γνωρίσει ανάλογης δημοσιότητας, με την ανακοίνωση που προετοίμαζε το έδαφος. Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Όπως η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, θα δίνει από δω και πέρα 4.000 ευρώ το μήνα από τη βουλευτική της αποζημίωση σε χαμηλοσυνταξιούχους, αν και στη νέα της ανακοίνωση δε μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποσό που έδωσε τελικά.
Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή, δίχασε τους φίλους της, απ’ όσα διαβάζουμε κάτω από την ανακοίνωσή της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Και παρόλο που εμείς εδώ στο μπλογκ, έχουμε μια σχετικά ξεκάθαρη άποψη, θα θέλαμε κυρίως να μάθουμε τη δικιά σας γνώμη για θέμα, αφού οι απόψεις φαίνονται να διίστανται και να κινούνται ανάμεσα σε αυτούς που το χαρακτηρίζουν ως μια κίνηση φιλανθρωπίας και σε αυτούς που το θεωρούν μια πράξη υποκρισίας, ιδίως αφού και η ίδια είχε ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
Η γνώμη σας για τη Βαγενά και το μισθό της που έδωσε σε συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣhttps://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/07/29/vote-for-vagena/ 

ΠΗΓΗ 
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ψηφοφορία: Η Βαγενά έδωσε το μισθό της σε 10 συνταξιούχους από τους δεκάδες χιλιάδες στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top