ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Γίνε και έσυ μέλος στο Clixsense, στο καλύτερο PTC site με πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη και ξεκίνα να βγάζεις ΑΜΕΣΩΣ χρήματα απο το ίντερνετ!

clixsense

Η Clixsense είναι το καλύτερο PTC site με πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη.
  • Προσφέρει έως και 0,02$ για κάθε click.
  • Καθημερινές έρευνες ολίγων λεπτών με κέρδος $0,75 - $2,25.
  • Paid offers.
  • Ερωτηματολόγια (Tasks) με κέρδος έως και $1 για κάθε σελίδα.
  • Referral bonus
  • Διαγωνισμούς και άλλα πολλά.
Πως βγάζεις λεφτά από την Clixsense;
1. Paid To Click.
Στην Clixsense μπορείς να βγάζεις καθημερινά κάποια cents βλέποντας διαφημίσεις ολίγων δευτερολέπτων στην κατηγορία View Ads. Ανάλογα με την διάρκεια της διαφήμισης υπάρχει και το αντίστοιχο κέρδος.
2. Offers.
Τα Offers της Clixsense είναι ένας εύκολος τρόπος για να βγάλεις extra χρήματα. Μεταξύ των offers υπάρχουν οι online έρευνες που πληρώνουν $0,75 - $2,25 για κάθε επιτυχημένη συμμετοχή. Κατά διαστήματα παρουσιάζονται νέα offers που πληρώνουν για διάφορες ενέργειες, όπως sign up, online αγορές, video views κλπ.
3. Clixgrid.
Το Clixgrid είναι ένα παιχνίδι τύχης στο οποίο μπορείς να δοκιμάζεις την τύχη σου κλικάροντας τα κουτάκια μιας εικόνας. Τα απλά μέλη δικαιούνται 30 προσπάθειες καθημερινά και μπορούν να κερδίσουν από $0,10 έως και $10. Η εικόνα αποτελείται από 600 κουτάκια, τα οποία κρύβουν χρηματικά έπαθλα ή bonus με επιπλέον προσπάθειες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στο Clixgrid, αλλά τουλκάχιστον δοκιμάζεις την τύχη σου χωρίς να πληρώσεις συμμετοχή όπως στα περισσότερα τυχερά παιχνίδια.
4. Tasks.
Τα Tasks είναι ερωτηματολόγια από τα οποία μπορείς να κερδίσεις εύκολα χρήματα, αρκεί να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμπληρώνονται. Από τα Tasks μπορείς να κερδίσεις έως και $0,35 για κάθε ένα από τα χιλιάδες διαθέσιμα. Κάθε εβδομάδα γίνεται διαγωνισμός με έπαθλο 100$ για τους πρώτους 10 που θα συμπληρώσουν τα περισσότερα. Επιπλέον για κάθε $50 που κερδίζεις από τα Tasks αμείβεσαι με $5 extra. Μερικά από τα Tasks μπορούν να συμπληρωθούν με πολύ γρήγορο τρόπο, έτσι ώστε να είναι εφικτή μια διάκριση κερδίζοντας τα χρηματικά έπαθλα. Στο clickmoney.gr θα παρουσιάζονται video με κόλπα για την γρήγορη συμπλήρωση των Tasks.
5. Referrals.
Μπορείς να συστήσεις σε άλλα άτομα να γίνουν μέλη της Clixsense και να κερδίζεις extra λεφτά όσο κερδίζουν και οι referrals σου. Στο άρθρο Paid To Click μπορείς να διαβάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις referrals.
6. Premium member.
Για τα ενεργά μέλη της Clixsense σίγουρα συμφέρει να γίνουν premium members, διότι απολαμβάνουν διπλάσια κέρδη από τους referrals, έχουν διαθέσιμες περισσότερες paid to click διαφημίσεις και διπλάσιες προσπάθειες στο παιχνίδι τύχης Clixgrid. Υπάρχουν 3 τρόποι για να γίνεις premium. Πρώτος τρόπος είναι να πληρώσεις 17$. Δεύτερος τρόπος είναι να σε κάνει upgrade ο sponsor σου ως δώρο για την δραστηριότητά σου και τρίτος και προτεινόμενος τρόπος είναι να κερδίσεις τα 17$ μέσα από την Clixsense και να κάνεις upgrade το λογαριασμό σου σε premium χωρίς να πληρώσεις τίποτα από την τσέπη σου.

Γίνε μέλος δωρεάν: www.Clixsense.com

Ξεπεράσαμε τα $1.000 σε κέρδη από την Clixsense!
Στο παρακάτω Screenshot δείχνουμε μια άποψη από το λογαριασμό μας, όπου τα κέρδη ξεπερνούν τα$1.132 και αυξάνονται ραγδαία μήνα με το μήνα. Με προσπάθεια και υπομονή φαίνεται ότι όλα είναι δυνατά! Φυσικά συμπληρώθηκαν χιλιάδες Tasks, δεκάδες Offers και χιλιάδες clicks για να επιτευχθεί αυτό το ποσό,, όπως και αρκετή προώθηση για απόκτηση Referrals.
Κέρδη από την Clixsense 2015
Payment Proof
Μια πληρωμή (από τις πολλές) μέσω Paypal από την Clixsense ως απόδειξη ότι δεν είναι απάτη και ότι μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα από τα PTC sites.
Clixsense Payment Proof
7. Κόλπα και συμβουλές.
Στη συνέχεια αναλύονται οδηγίες και συμβουλές για να αυξήσεις τα κέρδη σου στην Clixsense.

Ας δούμε τώρα λοιπόν Κόλπα, συμβουλές, οδηγίες και video-tips για να βγάλεις λεφτά από την Clixsense!
Clixsense tips
Το PTC site της Clixsense δεν είναι απλά ένα Paid To Click site, όπου η μόνη δυνατότητα για να βγάλεις λεφτά είναι μέσω των click σε διαφημίσεις. Όπως αναφέρεται και στο άρθρο για την Clixsense, που περιγράφει τους τρόπους που μπορείς να κερδίσεις λεφτά, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αποτελεί ένα πολυδιάστατο χώρο διαφήμισης.
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποιες οδηγίες, συμβουλές και tips, ώστε να εκμεταλλευτείς όλους τους τρόπους για να βγάλεις περισσότερα λεφτά μέσω της Clixsense. Αν δεν είσαι ήδη μέλος, μπορείς να κάνεις εγγραφή δωρεάν στην ιστοσελίδα: www.clixsense.com
Πως κερδίζεις το Daily Checklist Bonus (Οδηγίες);
Το Daily Checklist Bonus είναι μια επιβράβευση που δίνει η Clixsense στα ενεργά μέλη σε καθημερινή βάση. Τα premium μέλη συμπληρώνοντας το Checklist κερδίζουν επιπλέον 12% στα καθημερινά τους κέρδη, ενώ τα απλά μέλη κερδίζουν bonus 5%.
Για να κερδίσεις το Checklist bonus θα πρέπει να κάνεις τα παρακάτω:
  • Να κάνεις τουλάχιστον 6 click στις  PTC διαφημίσεις.
  • Να πραγματοποιήσεις τουλάχιστον 20 προσπάθειες στο παιχνίδι ClixGrid.
  • Να κάνεις τουλάχιστον μια επίσκεψη στο forum της Clixsense.
  • Και τέλος να ολοκληρώσεις 10 Tasks της Crowdflower ή να ολοκληρώσεις 2 Offers ή 5 Tasks και 1 Offer.
Πόσα λεφτά κερδίζω από το Daily Checklist Bonus;
Το bonus αυξάνεται όσο αυξάνονται τα καθημερινά σου κέρδη και δίνεται πάντα στο τέλος της ημέρας. Όσα περισσότερα χρήματα κερδίσεις σε μια μέρα από τα tasks ή τα offers ή ακόμα και από το Clixgrid, τόσο αυξάνεται και το bonus.
Αν για παράδειγμα ένα premium member παίξει στο Clixgrid και είναι η τυχερή του μέρα και κερδίσει τα $10, τότε παίρνει άλλα $1,20 bonus. Στις δύο παρακάτω εικόνες φαίνονται κάποια πολύ καλά παραδείγματα.
Checklist Bonus in Clixsense   Checklist Bonus - Clixsense
Το Daily Checklist Bonus ανεβαίνει μέχρι +16%
Από τις 29/06/2014 η Clixsense ανέβασε τα κέρδη των Standard μελών κατά 7% και των Premium κατά 16% μέσω του Daily Bonus. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ακριβώς πως προκύπτει αυτό το Bonus μέσα από το λογαριασμό μας:
Το νέο Checklist Bonus της Clixsense
PTC Ads - Συμβουλές.
Οι PTC διαφημίσεις ανανεώνονται καθημερινά και τα ποσά που πληρώνουν εξαρτώνται από τους διαφημιζόμενους. Οι διαθέσιμες διαφημίσεις που μπορείς να κάνεις click και να πληρωθείς, δεν είναι μόνο αυτές που εμφανίζονται κατά την πρώτη σου είσοδο στην Clixsense, αλλά ανανεώνονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Αν κάνεις login και δε σου εμφανίσει αμέσως PTC Ads, τότε θα πρέπει να περιηγηθείς στην Clixsense και μετά από λίγο θα εμφανιστούν!
  • Οι PTC Ads που πληρώνουν $0,02 για κάθε click έχουν την τάση να εμφανίζονται τις βραδινές ώρες, δηλαδή τα απογεύματα σε ώρα Νέας Υόρκης.
Clixsense Offers - Συμβουλές.
  • Τα offers που διαθέτει η Clixsense πληρώνουν πολύ καλά και θα πρέπει να τα επισκέπτεσαι συχνά για να διαπιστώνεις αν υπάρχει κάποιο νέο διαθέσιμο.
  • Οι έρευνες είναι κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο στην Clixsense και αποτελούν τον πιο καλό τρόπο να κερδίσεις γρήγορα λεφτά.
  • Οι κάτοικοι της Αμερικής είναι οι πιο ωφελημένοι από τις έρευνες, καθώς υπάρχουν σχεδόν πάντα διαθέσιμες και μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να κερδίσουν $5 - $10 και αυτό σε καθημερινή βάση.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες μέσω της Clixsense, μπορείς να επισκεφτείς τα Offers που παρέχουν οι άλλες εταιρίες μέσω της Clixsense., δηλαδή οι SupersonicAds, Matomy και TokenAds.
Κόλπα για να κερδίσεις το ClixGrid.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο κόλπο για να κερδίσεις στο ClixGrid. Είναι καθαρά θέμα τύχης και επιμονής. Οι πιθανότητες να κερδίσεις δεν είναι λίγες, αλλά ούτε και πολλές. Αποτελείται από ένα τετράγωνο 30x20, δηλαδή από 600 τετραγωνάκια. Τα bonus που κρύβονται πίσω από τα τετράγωνα κάθε φορά που παίζεις είναι παραπάνω από 2, άλλα άγνωστο το πόσα. Εγώ έχει τύχει να κερδίσω 2 Bonus σε μια μέρα, το ένα ήταν $0.10 και το άλλο $0,50. Οπότε λογικά το τρίτο bonus είναι τα $10 ή τα $5.
Θεωρητικά υπάρχουν πάντα τα εξής bonus: $0,10 - $0,25 - $0,50 - $1 - $5 - $10 και σίγουρα 2 x 5 προσπάθειες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο από αυτά περισσότερες φορές. Από τη στιγμή που κάθε μέρα υπάρχουν διαθέσιμες 30 προσπάθειες και 60 για τους premium, οι ελπίδες να κερδίσεις δεν είναι ούτε λίγες ούτε πολλές.
Crowdflower Tasks - Οδηγίες - Video - Συμβουλές.
Τα ερωτηματολόγια της Crowdflower είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος να βγάλει κάποιος λεφτά μέσα από την Clixsense και για αυτό το λόγο έχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες πιστούς οπαδούς. Δυστυχώς επειδή πλέον έχουν γίνει ανάρπαστα, θα πρέπει να τα κυνηγάς όταν είναι διαθέσιμα και ιδίως αυτά που συμπληρώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Κερδίζοντας $50 από τα tasks παίρνεις άμεσα $5 bonus.
  • Κάθε εβδομάδα υπάρχει ο διαγωνισμός των $100 στα Tasks και το κερδίζουν οι 10 που θα συμπληρώσουν τα περισσότερα.
  • Νέα Tasks εμφανίζονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τα περισσότερα τις βραδινές - πρωινές ώρες Ελλάδας.
  • Συμπληρώνοντας πολλά Tasks, με ποσοστό σωστών πάνω από 90%, λαμβάνεις επιπλέον χρηματικά Bonus.
Συμβουλές:
  • Η καλύτερη μέθοδος είναι η εξάσκηση! Όσο εξοικειώνεσαι με τα ερωτηματολόγια, τόσο θα αυξάνεται και ο χρόνος συμπλήρωσής τους. Τις περισσότερες φορές ένα είδος ερωτηματολογίου επαναλαμβάνεται, οπότε γνωρίζοντας τον τρόπο γίνεται παιχνιδάκι!
  • Δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες! Αν ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες, τότε πραγματικά δεν αξίζει ο κόπος. Ο χρόνος που θα σπαταλήσεις για κάποια cents θα σε κάνει να μη θες να τα ξαναδείς μπροστά σου. Στα παρακάτω video δίνονται κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο χρόνο μπορείς να εξοικονομήσεις κάνοντας τα Tasks "σχεδόν με κλειστά μάτια", κερδίζοντας τα χρήματα γρήγορα!
  • Μέσω του panel της Crowdflower μπορείς να συμπληρώσεις τεστ γνώσεων της Αγγλικής γλώσσας. Αν τα περάσεις τότε θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα Tasks, τα οποία είναι exclusive!
Video Clixsense για γρήγορα Tasks - ερωτηματολόγια επί πληρωμή.
Video Clixsense για γρήγορα Tasks - ερωτηματολόγια (Μέρος δεύτερο).
Video Clixsense tasks - ερωτημοτολόγια με λεφτά (Μέρος Γ')
  
Η Clixsense είναι το καλύτερο PTC site με πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη. 
Κανε και εσύ την εγγραφή σου και ξεκίνα να βγάζεις χρήματα βλέποντας απλά διαφημίσεις.
 
Διαβάστε ΕΔΩ και ενημερωθείτε για συμβουλές και όλες τις λεπτομέρειες.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Γίνε και έσυ μέλος στο Clixsense, στο καλύτερο PTC site με πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη και ξεκίνα να βγάζεις ΑΜΕΣΩΣ χρήματα απο το ίντερνετ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top