ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Απαντηση Βαρουφακη στο Μηνυμα στηριξης του Κερκυραιου Κουρεα Σπυρου Πριφτη,στο twitter !

Ο Σπυρος Πριφτης,  γνωστος στο Πανελληνιο και  ως ο Κερκυραιος Κουρεας .....Μελος του Συριζα (Προσκείμενος στην Αριστερη Πλατφόρμα),

ειναι ενας απο τους λιγους στον αριθμο ( μονο 201 ατομα ) που ακολουθει ο ενας τον αλλον στο Τουιτερ -ο Γιανης Βαρουφακης!

Με αφορμη την προσχεδιασμενη  επιθεσει κατα κυματα,που δεχεται ο πρωην Υπουργος Γ.Βαρουφακης, απο το συνολο των ΜΜΕ,

την Αντιπολίτευση,αλλα και απο τους ιδιος τους Συντροφους του, με σκοπο να απομυθοποιησουν στα ματια του Ελληνα πολιτη   ,το φαινομενο Βαρουφακη,

και να τον αποδομήσουν ( Απο θεος-Τωρα αυτος φταιει για ολα ).  Χαρακτηριστικο παραδειγμα, το Αρθρο της εφημεριδας  Αυγη ,

με ένα εξόχως δηκτικό άρθρο, η Αυγή επιτίθεται και ουσιαστικά αποδομεί τον Γιάνη Βαρουφάκη. Πέραν της παράθεσης κάποιων γεγονότων που συνέβησαν και τη θητεία στο 

υπουργείο Οικονομικών, η εφημερίδα καταλήγει στα φάουλ που υπέπεσε ο κ. Βαρουφάκης.

Μονο που η Αυγη, Ξεχασε να μας πει και για τα Φαουλ του Πρωθυπουργου Α.Τσιπρα! Με την Υπογραφη ενος Υπερ Σουπερ Μνημονιου,σε Μεγεθος!

Αλλα και με την Ρηξη που δημιουργησε,Οχι με τους Δανειστες μας! Αλλα με το ιδιο το Κομμα του! Διαλυοντας το, Κυριολεκτικα!

Ολα αυτα ηταν η αφορμη να κανουν τον Σπυρο Πριφτη, να στηλη Μηνυμα Στηριξης μεσω Τουιτερ,στον Γιανη Βαρουφακη!

Για να λαβει την Απαντηση του Γ.Βαρουφακη!

spyros priftis

Αγαπητε Γιανη,εγω σε στηριζω,και πιστευω σε σενα! Ειναι λυπηρο εως εκνευριστικο, να βλεπεις ανθρωπους που κατεστρεψαν την χωρα,


να τα φορτώνουν ολα πανω σου! Επειδη πιστευω στην θεια δικη-Αργα η γρηγορα θα ερθει....Για ολους μας! Ειμαι σιγουρος οτι τα καλυτερα


(στοιχεια) τα εχεις φυλαξη για το τελος! Καλο Αγωνα Συντροφε!!! Ο Βρωμικος πολεμος Νικιεται μονο με την δυναμη της Αληθειας!

Yanis Varoufakis

Σε ευχαριστώ για την ηθική συμπαράσταση Σπύρο. Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Απαντηση Βαρουφακη στο Μηνυμα στηριξης του Κερκυραιου Κουρεα Σπυρου Πριφτη,στο twitter ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top