ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικό: Οργή Λαφαζανη Για τις δηλώσεις Παππα-Βαρουφακη! Αποκάλυψις Λαφαζανη για τον Ρόλο των ΗΠΑ! Νέα Ρώσικη προειδοποίηση, Άγνωστη Μυστική Υπηρεσία Σας Κατασκοπεύει....Δείχνουν προς ΕΕ!



Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιωτης Λαφαζανης με τον  Νικο Παππα, και με την συνέντευξή του στο press project, όπου στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Προφανέστατα. 

Μην το συζητάτε. Εδώ έχει βγει μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και αυτή η εντολή θα πρέπει να κατακτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εδώ. Τώρα εδώ να μην αστειευόμαστε. Δεν είναι ούτε κάποιο δευτερεύον νομοσχέδιο ούτε και ρύθμιση στην οποία, εντάξει μπορεί να έχουμε μια ανοχή για το τι στάση θα κρατήσουμε κλπ».


Ο Π.Λαφαζανης  ενημερώθηκε για την δήλωση του Ν.Παππα, καθ οδόν προς την Ρωσία και φέρεται να είπε τα εξής:

Μια δήλωση περί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους Βουλευτές του Συριζα, θεωρείται άνευ αντικρίσματος, και δεν μπορεί να ληφθεί στα σοβαρά!
Είναι δυνατόν ένα δημοκρατικό κόμμα,όπως είναι το Συριζα,να εφαρμόζει  μεθόδους και πράξεις της προηγούμενης Συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  και να επιβάλει την κομματική πειθαρχία ; Αδιανοητο!

Ο Π. Λαφαζάνης βρεθηκε στην Μοσχα Εκτάκτως, και σύμφωνα με  επίσημη ανακοίνωση, ο υπουργός ειχε  συναντήσεις με τον Sergei Storchak, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τον Alexander Novak, Υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον επικεφαλής της GAZPROM, Alexey Miller, για ενεργειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Λαφαζανης: Τι ειναι αυτα που λεει ο Βαρουφακης?

Ο Π. Λαφαζάνης φαίνεται οτι αντεδρασε και σε αυτα που ειπε Γ.Βαρουφακη στην Βουλη ,και αφορουν την προταση της Ρωσιας να συμμετασχει η Ελλαδα στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS. Ο Υπ. Οικονομικων ειπε τα εξης: Μια συμμετοχη της Χωρας μας στην  αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, καλο ειναι αυτο να γινει, μετα την συμφωνια με τους δανιστε μας, γιατι  δεν ειναι ηθικο,να κανουμε κατι τετοιο, οταν ειμαστε μελος και ανηκουμε στην ΕΕ!  Στο άκουσμα της δήλωσης αυτής, φέρεται να είπε εκνευρισμένος ο Π.Λαφαζανης:
Τι ειναι αυτα που λεει ο Βαρουφακης? Πως είναι σίγουρος ότι θα επέλθει συμφωνία με τους δανειστές μας,και όχι ρήξη! Και αν ναι....τι συμφωνία θα είναι αυτή;

Θα είναι προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, ώστε να την ψηφισεί η Κοινοβουλευτική ομάδα του Συριζα; Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τους δανειστές μας,
πότε θα αποφασίσουν αυτοί να χαλαρώσουν το ζωνάρι, για να πάρει ανάσα η Χώρα μας, οφείλουμε να δούμε και άλλες εναλλακτικές λύσεις βοηθείας, που θα προέρχονται και από τρίτες Χώρες,αρέσει δεν αρέσει στο Γ.Βαρουφακη!

Ετσι παρακάμπτοντας τον Υπ.Οικονομικών,ο Π. Λαφαζάνης  επιβεβαίωσε  στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στόρτσακ, το ενδιαφέρον της Ελλάδας να συμμετάσχει ως μέλος  στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, πράγμα που θα ήταν ιδιαίτερα επωφελές για τη χώρα, συζητώντας μαζί του τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Στόρτσακ δεσμεύτηκε ότι η Ρωσία, που προεδρεύει αυτή την περίοδο στους BRICS, θα στηρίξει αποφασιστικά αίτημα της Ελλάδας για συμμετοχή στη νέα τράπεζα, διευκρινίζοντας επίσης ότι το μερίδιο που θα καταβάλλει η Ελλάδα για τη συμμετοχή της ως εταίρος στη νέα τράπεζα θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, ενώ η χώρα μας θα μπορούσε να επωφεληθεί με αναπτυξιακές χρηματοδοτήσεις από την τράπεζα μόλις η συγκρότησή της ολοκληρωθεί.

Λαφαζάνης: Μας Πολιορκουν οι ΗΠΑ! 

Κεραυνοί Λαφαζανη για την στάση τον ΗΠΑ, και την ωμή παρέμβαση τους στα εσωτερικά της Χώρας, λέγοντας:

Μας Πολιορκούν οι ΗΠΑ! Μας θέλουν Χώρα παρειά και υποχείριο τους, «Δυστυχώς, ως προς τον αγωγό με το ρωσικό αέριο, η θέση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αρνητική. Η θέση αυτή μου εκφράστηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση με αρμόδιο αξιωματούχο των ΗΠΑ».

Μαλιστα ο Π.Λαφαζανης προχωρησε και παραπερα, δηλώνοντας,μας εκβιαζουν....Τη μια ο Αμερικανος Υπ.Οικονομικων Τζακ Λιου, μας λεει οτι θα παρέμβει στους Ευρωπαιους
ομολογους του, για να τους πείσει να υπαρξει συμφωνια με την Ελλαδα με πιο ηπια μετρα! Άλλα σε αντάλλαγμα μας ζητά την κατάργηση της συμφωνίας με την Ρωσία του αγωγού φυσικού αερίου, για να λάβει αρνητική απάντηση από την Αθήνα......Τοτε υποχωρησε,λεγοντας μας ΟΚ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΩ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΕ......ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ!


Προειδοποίηση Ρωσίας, για Άγνωστη Μυστική  Υπηρεσία που Κατασκοπεύει την Ελλάδα!

Η Ρωσία φέρεται ότι έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό την Ελληνική Κυβέρνηση, ότι τα γραφεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, αλλά και οι Έλληνες Επίτροποι,μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους που εργάζονταν για λογαριασμό της ΕΕ, παρακολουθούνται εσωτερικά, στον χώρο εργασίας τους; Μάλιστα πηγές από την Ρωσία, δεν αποκλείουν μια νεοσύστατη Μυστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Κομισιον, ανεξάρτητη από το ΝΑΤΟ,σε ένα πειραματικό πλαίσιο, στα χνάρια της δημιουργίας ενός Ευρωπαϊκού Στρατού!

Το κακό για αυτούς είναι,ότι τίποτα δεν μένει κρυφό από τους Ρωσους......Και πολυ συντομα θα βγουν και αλλα στην φορα! Και τότε...........;

Αρθρο Σπυρος Πριφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αποκλειστικό: Οργή Λαφαζανη Για τις δηλώσεις Παππα-Βαρουφακη! Αποκάλυψις Λαφαζανη για τον Ρόλο των ΗΠΑ! Νέα Ρώσικη προειδοποίηση, Άγνωστη Μυστική Υπηρεσία Σας Κατασκοπεύει....Δείχνουν προς ΕΕ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top