ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ξαφνική Ελληνοαμερικανικη Κριση! Με διαβημα απαντά η ΗΠΑ στις δηλωσεις Λαφαζανη! Λαφαζάνης: ειμαι ετοιμος για την ρηξη με τους δανειστές, ακομα και με το ιδιο το κομμα μου;



Σε πλήρης επιβεβαίωση ( μετά της δηλώσεις Λαφαζανη στο κεντρικό δελτίο του mega )  σε ότι γράφτηκε στο άρθρο μου, με τίτλο: Οργή Λαφαζανη Για τις δηλώσεις Παππα-Βαρουφακη! Αποκαλυψης Λαφαζανη για τον Ρολο των ΗΠΑ! Νεα Ρωσικη Προειδοποιηση,  Αγνωστοι Μυστικοι Υπηρεσια Σας Κατασκοπευει....Δειχνουν προς ΕΕ! 
Ο Π. Λαφαζάνης  Απάντησε στις πιεσης,και ωμες παρεμβασης των ΗΠΑ,στα κυριαρχικα μας δικαιωματα, λεγοντας τα εξης:
«Δεν δεχόμαστε εντολές και υπαγορεύσεις από κανέναν» απαντώντας στον Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος τόνισε ότι «ο σχεδιαζόμενος αγωγός Greek Stream δεν μπορεί να γίνει».
«Εμείς ακολουθούμε έναν δρόμο ο οποίος υπερασπίζεται πλήρως τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα, ακολουθούμε μία πολυδιάστατη πολιτική και δεν δεχόμαστε εντολές, υπαγορεύσεις από κανέναν», κατέληξε ο υπουργός. Δείτε το βίντεο, με την δήλωση Λαφαζανη στον mega ..


Ο Π. Λαφαζάνης  στο προσφατο ταξιδι του στην Μοσχα, φαίνεται να εχει παρει τις οριστικες αποφασεις του, για ποιες θα ειναι η ενεργεια του, σε μια ενδεχομενη συμφωνία με τους δανειστες μας, και εχει την πληρη υποστηριξη απο την λεγομενη,αριστερα πλατφορμα! Ο Π. Λαφαζάνης φέρεται να είπε για τις συνομιλίες με τους δανειστές μας :
Αυτη δεν ειναι Εταιροι! Που ενδιαφερονται να σωσουν την Ελλαδα! Μαλλον πιο πολυ Εκβιαστες και τυχοδιώκτες φαίνονται, με τις συμπεριφορες τους,και αξιωσης τους!
Εγω ειμαι ετοιμος για την ρηξη με τους δανειστές μας, ακομα και με την ρηξη,με το ιδιο το κομμα μου, αν χρειαστει!

Δυσαρέσκεια των ΗΠΑ για τις δηλωσεις Λαφαζανη, με διαβημα!

Οργισμενη φερονται να ειναι αξιωματουχοι των ΗΠΑ με τις δηλώσεις Λαφαζανη! Μαλιστα η Κυβερνηση των ΗΠΑ  εχει ενημερώσει τον πρέσβη τους στην Αθηνα,
να προβεί σε διαβημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση! Και έχουν σαν αξιώσει την ανασκευή των δηλώσεων Λαφαζανη, μέχρι και την παραιτηση του! Οσα χρονια κι αν περάσουν, η ΗΠΑ σαν  μια  χώρα Μπανανιας θα μας βλέπουν!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ξαφνική Ελληνοαμερικανικη Κριση! Με διαβημα απαντά η ΗΠΑ στις δηλωσεις Λαφαζανη! Λαφαζάνης: ειμαι ετοιμος για την ρηξη με τους δανειστές, ακομα και με το ιδιο το κομμα μου; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top