ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Χθες και σήμερα τα ίδια Παντελάκη μου!

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Εκπαιδευτικός,συγγραφέας,κριτικός

Η κοινωνία με θυμό ,οργή ,αγανάκτηση δεν ανέχεται πλέον υποχωρήσεις και εκβιασμούς και διαπορεί, πού...
κατοικοεδρεύουν οι αγανακτισμένοι! Πού πήγαν άραγε ,μήπως πήραν κάποια θέση και σώπασαν! Όταν παλιέ μου φίλε ΓΑΠ ,διαβεβαίωνες από τις Βρυξέλλες ότι η κυβέρνησή σου θα κάνει το παν ,για να εφαρμοστεί στο ακέραιο η συμφωνία για το χρέος ,εννοούσες τη σωτηρία μας ή την καταστροφή μας! Αλλά η κυβέρνηση ορίζεται από την ψήφο του λαού ,τα μου ,σου, του, μόνο ιδιοτελείς σκοπούς εξυπηρετούν!

Και πώς μας προστάτεψες ,πετώντας μας στο στόμα του λύκου ,πώς ένιωσες ως ηγέτης που κυνηγούσε τη χρεοκοπία! Αν δηλαδή ένας οικογενειάρχης έπαιρνε δάνειο από μια τράπεζα που όμως τις δόσεις θα τις επωμίζονταν τα παιδιά του ποια φωτογραφία θα ήταν γι αυτόν η καλύτερη; Όταν υπέγραφε με τον τραπεζίτη τη λήψη του δανείου ,όπου ο μεν τραπεζίτης χαιρόταν για την μακροχρόνια απομύζηση ,ο δε οικογενειάρχης αισθανόταν στη στιγμή ευτυχής!

Να φανταστώ ότι η τράπεζα θα του έδωσε και μπόνους διακοπές στην Αυστρία πχ ,που ποτέ δεν θα έβλεπε! Συμπέρασμα ,όποιος κατέχει την πρωθυπουργική καρέκλα και νιώθει ό,τι και ο λαός, αλλά δεν το ομολογεί δύο τινά ακολουθεί ή ρίχνει τη χώρα στα βράχια ή πάει σε εκλογές! Αυτό το γνωρίζαμε ,γιατί μας ταλαιπωρείτε σήμερα, με τις δήθεν επιτυχείς συναντήσεις γενναίοι! Ωραίες οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τα θεριά αλλά αποφασίστε όσο γίνεται νωρίτερα για εκλογές και μη σκοτώνετε τις συμφωνίες!

Σας στηρίζουμε ,ανεξάρτητα από ιδεολογίες για το καλό της Ελλάδας αλλά εδώ ενδίδετε, εκεί υποχωρείτε, αλλού εσωτερικοαντιπολιτεύεστε και αγανακτήσαμε! Ειλικρινά ,επιθυμούμε λύση αλλά όχι των κολασμένων που πάνε στα κάτεργα !Δεν χρωστάμε ως Έλληνες κανενός Ευρωπαίου ηγέτη και η υποβόσκουσα έξοδος ,μας έχει διαλύσει. Δεν πήρατε εντολή να υποτάξετε κι άλλο τη χώρα, ούτε να κλέψετε το μέλλον των παιδιών μας! Ιδού η Ρόδος!Προχωρήστε,πιέστε ανυποχώρητα ,τελειώσατε!

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Χθες και σήμερα τα ίδια Παντελάκη μου! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top