ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Aγάντα Αλέξη. Μην κάνεις βήμα πίσω.

Του Γιώργου Κουρή
ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μας άρεσαν, όλες αυτές οι ΑΓΚΑΛΙΕΣ, οι ασπασμοί, τα «αστειάκια» με τις γραβάτες και τα κτυπήματα στην πλάτη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με το δικό μας τον Αλέξη Τσίπρα.



ΕΜΕΙΣ κάθε που βλέπαμε αυτό το σκηνικό λέγαμε «τούτος εδώ ή είναι πάλι τύφλα στο μεθύσι ή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία» να παριστάνει τον «καλό» για να καλμάρει και κυρίως για να ΕΚΘΕΤΕΙ τον πρωθυπουργό μας, γιατί το φασισταριό των Βρυξελλών, θέλει όποιος μπαίνει σε αυτά τα.. αψηλά σαλόνια, να γίνεται ένα με τους εγκληματίες της ανθρωπότητας…
ΝΟΜΙΖΕ ο πρωθυπουργός μας, ότι όπως είναι αυτός καλόπιστος, καλόκαρδος, χαμογελαστός και πάντοτε με καλή διάθεση, θα είναι το ίδιο και οι… ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ της Ευρωζώνης…
ΟΠΩΣ ήταν λάθος επίσης κύριε πρωθυπουργέ, όταν αυτός ο κύριος Γιούνκερ σου έλεγε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε φοροφυγάδες και γι΄ αυτό πρέπει να ξεπατώσουμε τον ελληνικό λαό στη φορολογία, να του υπενθύμιζες ότι τα τελευταία 20 χρόνια που αυτός ήταν πρωθυπουργός στο Λουξεμβούργο, ένα κράτος μια … μπουκιά, πάνω από ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ πολυεθνικές εταιρείες, οι κολοσσοί της Ευρώπης και της Αμερικής, είχαν μεταφέρει τις έδρες τους στο Λουξεμβούργο και πλήρωναν 50 ή 100 φορές λιγότερους φόρους από το κανονικό, ΠΑΖΑΡΕΥΑΝ οι άθλιοι προκαταβολικά με τον έφορο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΟΥΚΑ που διοικεί αυτή τη… σφηκοφωλιά της παγκόσμιας φοροδιαφυγής, πόσους φόρους θα πλήρωναν στο φορολογικό αυτό παράδεισο, με αποτέλεσμα οι πολυεθνικές εταιρείες να γλιτώνουν κάθε χρόνο γύρω στα 300 δισεκατομμύρια ευρώ. Γιατί Αλέξη δεν του έλεγες ότι εμείς μπροστά στους συμπολίτες του και τη χώρα του είμαστε αρσακιάδες;…
ΑΥΤΟΣ ο Λουξεμβούργιος μεθύστακας ξεγέλασε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι βλέποντάς τον να κάνει όλες αυτές τις τζιριτζάντζουλες έλεγαν «για δες τι καλός άνθρωπος είναι ο Γιούνκερ, ενώ πολλοί τον θεωρούσαν και μεγάλο φιλέλληλα!..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπου υπάρχουν μεγάλοι ψεύτες, κλέφτες και παραμυθάδες πολιτικοί, οι ρόλοι τους είναι πάντοτε μοιρασμένοι. Ο ένας κάνει τον καλό, ο άλλος τον κακό, ο τρίτος παριστάνει ή είναι… αδελφή, ο τέταρτος είναι μασόνος και ο πέμπτος κάνει το σκληρό… τζιχαντιστή!
Το περιβόλι έχει από όλα… Διαλέγετε και παίρνετε. Μόνο οι εκπρόσωποι της χώρας μας, πάνε στα μεγάλα σαλόνια αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι και ευκολόπιστοι και έτσι πάντοτε την πατάτε.
ΓΙ ΑΥΤΟ η χώρα μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους έστω και άπειρους, που να έχουν όμως το τσαγανό για να πλαισιώσουν τον πρωθυπουργό και τους στενούς συνεργάτες του και να λένε κάπου – κάπου στους ξένους και ένα… «άντε πηδήξου…».
Οι μέρες πάντως που έρχονται είναι πάρα πολύ δύσκολες και επικίνδυνες και ο Αλέξης θα πρέπει να φροντίσει να μην την πατήσουμε, γιατί αν υπογράψει καμία ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ συμφωνία, οι ντόπιοι μνημονιάκηδες θα του λένε όταν τον βλέπουν, «καλώς το συνάδελφό μας», οι πιο σκληροί «καλώς τον ψεύτη», η χώρα θα βουλιάξει ακόμα περισσότερο και η Αριστερά δεν θα ξαναδεί εξουσία στα επόμενα 500 χρόνια…
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός θα πρέπει να καλέσει όλους τους αρχηγούς των κομμάτων να πάρουν θέση και να δηλώσουν εάν συμφωνούν με τις προτάσεις των ξένων, ή τι άλλο προτείνουν; Αφού μάλιστα αυτοί οι κύριοι που ευθύνονται για την τραγωδία που ζούμε σήμερα, είναι οι ίδιοι που κυβερνούσαν τη χώρα εδώ και πενήντα χρόνια.

Να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους τοκογλύφους

Γιατί πάντα εμάς τους Έλληνες, οι ξένοι μας πιάνουν κορόιδα;

ΑΠΟ τον περασμένο Αύγουστο, που οι ξένοι διέκοψαν ξαφνικά τη χρηματοδότηση της χώρας μας, γιατί δήθεν περίμεναν τον Χαρδούβελη, τον υπουργό Οικονομικών του Σαμαρά, που πρώτος και καλλίτερος είχε τρέξει και αυτός να βγάλει έξω τα λεφτά του, για να σιγουρέψει, λέει, τις σπουδές των παιδιών του, μέχρι τώρα, η χώρα μας έχει πληρώσει σε δόσεις, στους απατεώνες δανειστές, μας γύρω στα ΔΕΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ, ενώ καμία ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ δισεκατομμύρια ευρώ έχουν βγάλει στο εξωτερικό, νόμιμα ή παράνομα, πλούσιοι και «φτωχοί» Έλληνες…
ΟΛΑ τα κράτη στον κόσμο που χρωστάνε λεφτά στους τοκογλύφους δανειστές, ακολουθούν την εξής απλή και εύκολη μέθοδο. Όταν έχουν να πληρώσουν κάποια δόση ή κάποιο ομόλογο που λήγει, δανείζονται τα ανάλογα χρήματα και πληρώνουν τα χρέη τους. Και έτσι είναι ΟΛΟΙ… ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι…
Πιο πολύ από όλους βέβαια ευχαριστημένοι, ευτυχισμένοι, θα λέγαμε ότι είναι οι αρχιτοκογλύφοι, γιατί αυτοί και τα λεφτά τους, από προηγούμενα δάνεια εισπράττουν κανονικά και στην ώρα τους και καινούργια δάνεια, σε «καλούς» και εγγυημένους πελάτες δίνουν, για να συνεχίζεται στο διηνεκές το άρμεγμα των κρατών, δηλαδή των κορόιδων των φορολογούμενων, γιατί συνήθως, τα κράτη για να είναι… συνεπή στους τοκογλύφους βάζουν συνεχώς νέους φόρους για να εξοφλούν τα δανεικά!..
ΤΟΥΣ μόνους που εδώ και 5 χρόνια έχουν «στριμώξει» οι αρχιτοκογλύφοι δανειστές, είμαστε εμείς οι Έλληνες, οι… καλλίτεροι τους δηλαδή πελάτες, που αντί να μας «προσέχουν» σαν τα μάτια τους, μας βγάζουν την ψυχή ανάποδα…
ΓΙΑ πρώτη φορά διεθνείς τοκογλύφοι δανειστές, διακόπτουν ξαφνικά τη χορήγηση δανεικών σε ευρωπαϊκή χώρα, αρνούνται να κουρέψουν το δυσβάστακτο χρέος μας, που έγινε με τα ληστρικά επιτόκια που μας επέβαλλαν και αξιώνουν να πληρώνονται οι δόσεις στην ώρα τους, σε μια περίοδο μάλιστα, που η οικονομική κρίση έχει καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ όλα αυτά; Ότι η συμπεριφορά των τοκογλύφων δανειστών – κρατών και ιδιωτών – κρύβει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ σκοπιμότητες. Οι φίλοι μας, χρησιμοποιούν τα παλαιά δάνεια της χώρας μας, τα περισσότερα των οποίων όπως προείπαμε οφείλονται στους υψηλούς τόκους που μας επέβαλλαν, για να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ όχι μόνο εμάς αλλά και σαν προειδοποίηση προς τις άλλες χώρες της νοτίου Ευρώπης, να καθίσουν φρόνιμες για να μην πάθουν τα ίδια με εμάς.
ΕΚΕΙΝΟ όμως που εμείς δεν καταλαβαίνουμε είναι ΓΙΑΤΙ συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους τοκογλύφους δανειστές μας και δεν τους στέλνουμε στον… αγύριστο;


kontranews.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Aγάντα Αλέξη. Μην κάνεις βήμα πίσω. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top