ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

"Σφαγές" εργαζόμενων στο κάτεργο του Newsbeast, του Κοπελούζου

type='html'>

Ο Βίκτορας Μοντζέλι, ο δημοσιογράφος - διευθυντής του Newsbeast.gr και News.gr, συμφερόντων του επιχειρηματία Κοπελούζου, ανακοίνωσε την καρατόμηση 10 δημοσιογράφων, στο σύνολο των 30 εργαζόμενων...



Ο Βίκτωρ Μοντζέλι θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση των μελών του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ήταν αυτός που αρνήθηκε την είσοδο της "Επιτροπής για το Ίντερνετ" της Ένωσης.

Από τις τρεις πρωινές απολύσεις, ο αριθμός ανήλθε το μεσημέρι στις οκτώ και, κατά τις τελευταίες πληροφορίες, πλέον ξεπερνάει τις 10 με ορισμένους να αναφέρουν ότι έχουν φτάσει τις 12! Στην Prime Media επικρατεί αναβρασμός και ανησυχία, με τους εργαζόμενους να φοβούνται συνέχιση του μπαράζ απολύσεων.

H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία των υπό κοινό έλεγχο διαδικτυακών μέσων «newsbeast.gr» και «news.gr», ιδιοκτησίας Χρήστου Κοπελούζου, για τις παντελώς αναίτιες, άδικες και παράνομες απολύσεις δώδεκα συναδέλφων μας.
Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει απερίφραστα ότι θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας στον δίκαιο αγώνα τους για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους και την κατοχύρωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων που τόσο βάναυσα καταπάτησε η εργοδοσία υποχρεώνοντας τους να εργάζονται ως μισθωτοί και να αμείβονται με μπλοκάκι.
Οι πρακτικές αυτές δεν θα περάσουν. Ο εργασιακός μεσαίωνας στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης κάποτε θα πρέπει να τελειώσει. Για τον λόγο αυτό θα απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ώστε να παρέμβουν αμέσως και αποφασιστικά στο μείζον θέμα, που δυστυχώς για άλλη μια φορά προέκυψε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: "Σφαγές" εργαζόμενων στο κάτεργο του Newsbeast, του Κοπελούζου Description: Rating: 5 Reviewed By: hellas
Scroll to Top