ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Το Απόλυτο Εργαλείο Προστασίας - Εθνικός Σκοπός: Κάθαρση !!!

Λίγα λόγια για την Υπερκομματική Πατριωτική κίνηση του Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης …
Αντίδραση με Πρόσωπο (Επώνυμα) και κατά Πρόσωπο (κατά των καθεστωτικών)… !!!
ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !!!
Στην Κίνηση μπορεί να συμμετάσχει ο ΚΑΘΕ Έλληνας Πολίτης Αυτόνομα και ΔΕΝ χρειάζεται να "εγγράφεται" ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
(Κατεβάστε τα Εργαλεία για πολλές χρήσεις, στο τέλος της Εισαγωγής)
Δημοσιεύτηκε την 28ην Οκτώβριου 2014, στην Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ»


Η επιτακτική ανάγκη που οδήγησε στην δημιουργία αυτής της Υπερκομματικής Πατριωτικής Κίνησης, είναι η κατανόηση δυο πολύ σημαντικών παραγόντων της καθημερινής μας ζωής:

·        Κατά πρώτον έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει ότι κανείς ΔΕΝ πρόκειται πραγματικά να μας σώσει ή εάν εμφανιστεί κάποιος επίδοξος «σωτήρας», θα πρέπει εκ’ της ιστορικής εμπειρίας μας, να είμαστε πολύπροσεκτικοί, στο τι αυτός πραγματικά ζητά από εμάς, όπως και ποιοι είναι οι πραγματικοί σκοποί/στόχοι του … Η ιστορική λοιπόν εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι στην διαχρονική πραγματικότητα, «σωτήρας» χωρίς ιδία συμφέροντα, πότε σχεδόν δεν υπήρξε !!! Ειδικά δε, όποιος σήμερα πιστεύει ότι λύσεις σωτηρίας μπορούν να δοθούν από τους ίδιους ανθρώπους που μας έφτασαν εδώ, οικτρά πλανάται !!!

·        Κατά δεύτερον και βασιζόμενοι στην ανωτέρω διαπίστωση, είναι απολύτως ευκολονόητο, ότι ουσιαστικά, ομόνος υγιής δρόμος που υπάρχει είναι να σωθούμε μόνοι μας, αναλαμβάνοντας το έργο αυτό μεΥπευθυνότητα και Σοβαρότητα, αναλαμβάνοντας πλήρως το βάρος των ευθυνών μας και τωνυποχρεώσεων μας, απέναντι στον Εαυτό μας στους συμπολίτες μας και στα παιδιά μας, τόσο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, μια που το θέμα είναι κυριολεκτικά «φλέγων» για ΟΛΟΥΣ !!! Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι καμιά αλλαγή και απαλλαγή, ποτέ δεν έγινε εάν δεν υπάρξει πίεση από την βάση !!! Αυτό, το «εργαλείο» λοιπόν, είναι ένα ποικιλόμορφο και πολυμορφικό «εργαλείο» για την σωτήρια μας καιπλήρως ελεγχόμενο από την βάση. Και για τον λόγο αυτό, επικροτούμε την χρήση του και για εκτός του Νομικού κόσμου της Χώρας. Παραδείγματος χάριν και επειδή το «εργαλείο» αυτό είναι Υπερκομματικό και ανήκει Ανεξαρτήτως και Αδιακρίτως σε ΚΑΘΕ Έλληνα Πολίτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη πολιτικών φορέων ή συλλογικοτήτων. Σαν μέλος ενός πολίτικου φορέα, δεν θα θέλατε να ξέρετε τι πραγματικά πρεσβεύει αυτός που εσείς υποστηρίζετε ??? Να λοιπόν η ευκαιρεία …!!! Παραδώστε το παρόν εγγράφως, στον πρόεδρο σας και στους Βουλευτές σας και ζητήστε τους σαν πολιτικός φορέας συλλογικά να πάρει θέση. «Όπερ έδει δείξαι» … μαθηματικά και κατά Ευκλείδη, θα ΞΕΡΕΤΕ πλέον!!!


Οι βασικοί πυλώνες σχεδιασμού της κίνησης αυτής είναι:

  1. Γνώση και ενημέρωση, με τεκμηρίωση. Το κείμενο – «εργαλείο» αυτό, αρχικά ενημερώνει όποιον το παραλαμβάνει/του κοινοποιείται και συνεπώς ο παραλαβών, ΔΕΝ μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι «ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ» !!! Η ενημέρωση αυτή, που περιορίζεται για λόγους συντομίας μόνον στα πολύ σημαντικά θέματα, ακολουθείται από σοβαρή τεκμηρίωση.
  2. «Ελευθερώνουμε» την Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να πράξει το Έργο της, ενώ την προσεγγίζουμε παρακρατώντας ρητά όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, σαν κυρίαρχος Λαός που είμαστε. Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που υπογράφει στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», σαν ΕνεργοίΑνεξάρτητοιΕλεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, να εκτελέσει το καθήκον της, δηλαδή του ελέγχου της εξουσίας, της προστασίας των Πολιτών και τον καταλογισμό ευθυνών. Πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο τόσο στην Εκτελεστική, όσο και στην Νομοθετική εξουσία, αλλά ποτέ δεν μπορεί να το κάνει αυτό, εάν δεν της ζητηθεί. Αυτό λοιπόν, γίνεται με την κατάθεση του έγγραφου αυτού στην Ελληνική Δικαιοσύνη από τους Έλληνες Πολίτες … !!!
  3. Συλλογή Επιπλέον Τεκμηριωμένου Ενοχοποιητικού Υλικού από την βάση, που θα παραδοθεί στην Ελληνική ή και Ευρωπαϊκή ή και Διεθνή Δικαιοσύνη. Επίσης και προκειμένου να συλλεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά ενοχοποιητικά στοιχεία, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες σε αυτή την κίνηση, ότι έχουν που νομίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Δικαστήριο κατά του καθεστώτος, να μας το αποστείλουν, μέσω Email (πράγμα που δεν συνιστάται, λόγο της καθεστωτικής παρακολούθησης) ή με συστημένη επιστολή (συνιστάται) ή επικοινωνώντας μαζί μαςπεριλαμβάνοντας εάν είναι δυνατό και μια  σύντομη περιγραφή για το τι ακριβώς μας στέλνουν.
  4. Ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης. Με την παρούσα που καταθέτουμε σαν πραγματικά ΕνεργοίΑνεξάρτητοιΕλεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα συνταχθούμε στο πλευρό του όποιου/ων Δικαστικού/ων Λειτουργού/ων, θελήσει/ουν να επιδιώξει/ουν την Εθνική Κάθαρση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πάρουμε την Χώρα μας πίσω. Δηλαδή, δεν θα είμαστε παθητικοί θεατές του καναπέ, αλλά ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης!!!
  5. Ατομική Δήλωση Ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος. Για τον λόγο αυτό, δηλώνουμε ότι ενεργοποιούμε εξ’ αρχής το αναφαίρετο δικαίωμα μας που απορρέει από το Άρθρο 120 του Συντάγματος (Πολιτική Ανυπακοή, Στάση Πληρωμών προς ένα καθεστωτικό καθεστώς, κ.α.) Την δήλωση αυτή, μπορούμε μόνον εμείς οι ίδιοι που την υπογράψαμε να την άρουμε, όταν θεωρήσουμε ότι το πολίτευμα της Χώρας, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία έχουν αποκατασταθεί …
  6. Παρακράτηση των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων μας έως την Ολοκλήρωση της Εθνικής Κάθαρσης. Και το ανωτέρω γίνεται επιπροσθέτως, γιατί όπως είπαμε θα συνδράμουμε ενεργά τον/ους όποιον/ους Δικαστικό/ους Λειτουργό/ους αναλάβουν το έργο της Εθνικής Κάθαρσης, αλλά παρακρατούμε με την δήλωση της ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος μέχρι την οριστική λήξη της Εθνικής Κάθαρσης, τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, για την περίπτωση που ανάμεσα μας προσχωρήσει δόλια με το προσωπείο του «συναγωνιστή», ο οποιοσδήποτε πραγματικά κατευθυνόμενος από το κατοχικό καθεστώς.

Το κείμενο αυτό  ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως και αδιακρίτως , ενώ είναι ελεύθερο προς χρήσηαπό κάθε ενδιαφερόμενο Έλληνα Πολίτη, που Πιστεύει¤ ότι είναι ΕνεργόςΕλεύθεροςΑνεξάρτητος και προπαντός Κυρίαρχος και μπορεί να το συνυπογράψει και να το κοινοποιήσει ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ κρίνει και σε όποιον Δικαστικό Λειτουργό ή όπου αλλού επιθυμεί (προτείνουμε επιπροσθέτως: Πολιτικούς Φορείς{ειδικά εάν είστε μέλος, απαιτείστε ο φορέας σας να λάβει επίσημη θέση σχετικά με την κίνηση αυτή}, Νομικούς και Δικαστικούς Συλλόγους και Ενώσεις, BlogsSites, Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, Σωματεία και Ενώσεις Ανθρώπων, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς εποπτικές και Δικαστικές αρχές – ειδικά αυτές των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, κτλ). 


Διότι ΜΟΝΟΝ όποιος ΔΕΝ φοβάται την Αλήθεια, ακόμη και καταγγελλόμενος να είναι ΔΕΝ θα έχει κανένα πρόβλημα να συνταχθεί και δημοσίως να υποστηρίξει την κίνηση αυτή !!!

Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να διαθέσουμε τους απαιτούμενους πόρους από ιδία κεφαλαία, για την κοινοποίηση ΠΑΝΤΟΥ και ζητούμε την Πολύτιμη Συνδρομή Σας (όχι οικονομική προς εμάς) !!! Πάντως, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι σε όποιον κοινοποιείται ΔΕΝ θα μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ !!!

Παρακαλούμε όμως και προκειμένου για το αρχείο μας – να ξέρουμε ποιοί είναι πραγματικά ενήμεροι και για τηνδημόσια κοινοποίηση των ονοματεπώνυμων, τόσο του καταθέτοντος συμμετέχοντα[1], αλλά και τουπαραλήπτη Δικαστικού Λειτουργού ή όποιου άλλου παραλήπτη[2], έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται κοινοποιήσεις από τους συμμετέχοντες, να μας αποστέλλεται σκαναρισμένο το ακριβές υπογεγραμμένο αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης σας θεωρημένο από μια Αρχή, που βρίσκεται στην σελίδα 81 του παρόντος κειμένου, μαζί με κάποια στοιχεία επικοινωνίας και με τα αντίγραφα παράδοσης-παραλαβής από τους Δικαστικούς Λειτουργούς ή άλλους στους οποίους παραδόθηκε[3], στο qaetos@gmail.com, προκειμένου να έχουμε κάποια εσωτερική ενημέρωση και επαφή για την συνδιαμόρφωση μιας κοινής στρατηγικής, προς την επίτευξητου Εθνικού Σκοπού και της Κάθαρσης.

Επίσης και προκειμένου να συλλεχτούν όσο περισσότερα αποδεικτικά ενοχοποιητικά στοιχεία είναι δυνατόν, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες σε αυτή την κίνηση, ότι έχουν που νομίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Δικαστήριο κατά του καθεστώτος, να μας το αποστείλουν, στο ανωτέρω Email (πράγμα που δεν συνιστάται, λόγο της καθεστωτικής παρακολούθησης) ή με συστημένη επιστολή (συνιστάται) ή επικοινωνώντας μαζί μας,περιλαμβάνοντας εάν είναι δυνατό και μια  σύντομη περιγραφή για το τι ακριβώς μας στέλνουν. 

Το κείμενο αυτό μπορεί να κοινοποιηθεί τελείως ανέξοδα και σε Δικηγορικούς, αλλά και Δικαστικούς Συλλόγουςκαθώς και σε πολιτικούς συνδυασμούς (πολιτικούς φορείς) της Χώρας, πράγμα που επιδιώκουμε, ενώ όλοι μεενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε ποιοι πολιτικοί συνδυασμοί θα πάρουν θέση υπέρ της κίνησης αυτής, ενώ πάλι περιμένουμε με ενδιαφέρον να μας αιτιολογήσουν το γιατί δεν παίρνουν θέση ή παίρνουν θέση κατά της κίνησης αυτής !!! Πάντως, από την πλευρά μας η πρόσκληση μας για συμμετοχή, απευθύνεται ΕΝΩΤΙΚΑ σε  ΟΛΟΥΣ Ανεξαρτήτως και Αδιακρίτως των Ελλήνων Πολιτών και συνεπώς, όποιοι και όσοι πολιτικοί φορείς θέλουν να συμμετέχουν, με χαρά μας να το πράξουν, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό (πολιτικός φορέας) … 

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΕΝΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ !!!




Σας αναφέρουμε δε για καθαρά Ιστορικούς λόγους, ότι το παρόν έγγραφο συντάχθηκε από το υπερκομματικό (και που το ίδιο προωθεί την κίνηση αυτή για την Εθνική Κάθαρση, κίνηση στην οποία η μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των Ελλήνων Πολιτών είναι Εθνική και Επιτακτική πλέον ανάγκη και καλούνται να συμμετάσχουν):

IRI WOLF
(International Research Institute – WOrld Liberation Front)
Τρόποι Επικοινωνίας:
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
International Research Institute
Wοrld Liberation Front
(Υ/Ο κ. Μασσέλου Ιωάννη)
25ης Μαρτίου 7, Πλ. Ν. Σμύρνης,
Αθήνα 171 21, Ελλάδα.
Τηλεφωνικά: 694.60.22.503 & 694.99.07.999

¤  Μην ξεχνάτε ποτέ την φράση: «Η Πίστη σου, σε έσωσε». ΔΕΝ είναι καθόλου … τυχαία φράση!!!
Μόνον, εσύ μπορείς να σώσεις τον Εαυτό σου !!! Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη Αλήθεια !!!
Όμως, μην ξεχνάτε ότι μόνον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πραγματικά … ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Ευχαριστίες του Συντάκτη κ. Μασσέλου Ν. Ιωάννη:
Ευχαριστούμε θερμά, τον Καθηγητή Πανεπιστήμιου κ. Σπύρο Καμπιώτη, για την συνδρομή του στηντεκμηρίωση, την εννοιολογική, την συντακτική και την ορθογραφική επιμέλεια μέρους του εγγράφου αυτού, καθώς και κάθε άλλου Πολίτη, που συμμετείχε ενεργά στην κατασκευή του, ενώ θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.


________________________________________________________

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΑΡΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 7221/4-11-2014

Κατεβάστε το κείμενο της Κίνησηςπου κατατέθηκε επισήμως στην Αθήνα και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κα.Ευτέρπη  Κουτζαμάνη, από τον πρώτο καταθέτων κ. Μασσέλο Ιωάννη, την 4/11/2014, λαμβάνοντας τον αριθμό 7221 τουγενικού πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας
(Επιλέξτε πατώντας επάνω στην αντίστοιχη εικόνα):

Σε αρχείο ABOBE READER (.pdf)

________________________________________________________

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Ο οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην κίνηση αυτή και αφού μελετήσει και κατανοήσει πλήρως (ενώ είμαστε στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω απορία ή διευκρίνηση που χρειάζεστε - 694.60.22.503 & 694.99.07.999) το ανωτέρω κείμενο, τουλάχιστο μέχρι την σελίδα 90 που τελειώνει το κυρίως έγγραφοτροποποιεί για την περίπτωση του και τυπώνει το ακόλουθο τρισέλιδο, που περιέχει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής της σελίδας 81 και το καταθέτει στην Εισαγγελία. Το έγγραφο αυτό έχει ανάγκη ΔΥΟυπογραφών σας. Μια στην δεύτερη σελίδα και μια στην επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην τρίτη σελίδα, που όμως αυτή θέλει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής σας. Εδώ, σας παρακαλούμε να μας στείλετε σκαναρισμένο ακριβές αντίγραφο (στο qaetos@gmail.com), από το γνήσιο αντίγραφο ή από το πρωτόκολλοπου θα σας δοθεί από την Εισαγγελία, με κάποια στοιχεία που επιθυμείτε να έχουμε, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί, στοιχεία που φυσικά δεν θα είναι ανακοινώσιμαεκτός του ονοματεπωνύμου σας, την περιοχή σας, το που και σε ποιόν το καταθέσατε.

Σε συντομία, η κίνηση σας αυτή ισοδυναμεί:

  1. Ζητάτε από την Ελληνική Δικαιοσύνη ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην ΚΑΘΑΡΣΗ και να αποδώσει τιςΕΥΘΥΝΕΣ, εκεί που πραγματικά αναλογούν. Γίνεστε δηλαδή και εσείς ένα παραπάνω άτομο που καταγγέλλει το τι συμβαίνει σήμερα στην Χώρα μας, ενώ ζητάτε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δηλαδή ... την ΚΑΘΑΡΣΗ !!! Φυσικά και όπως καταλαβαίνετε, ένας σεβαστός αριθμός Ανθρώπων που ζητούν το ίδιο, θα βοηθήσει την Δικαιοσύνη να πράξει ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ το ΕΡΓΟ της, ενώ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα διανοηθεί να παρακωλύσει ή να "παρέμβει" στο έργο της αυτό !!! 
  2. Δηλώνετε ότι σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη προχωρήσει, θα είστε ΑΡΩΓΟΣ και ΔΙΠΛΑ σε αυτήν και στους Δικαστικούς Λειτουργούς που θα έχουν αναλάβει το έργο της Κάθαρσης.
  3. Ενημερώνετε την Εισαγγελία ότι έχετε Ενεργοποιήσει το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ Κυριαρχικό Δικαίωμα σας, αυτό τηςΕφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγματος και ΜΟΝΟΝ εσείς και μάλιστα εγγράφως, μπορείτε να την άρεται, μόλις θεωρήσετε ότι η Εκκαθάριση έλαβε τέλος επιτυχώς.
  4. Δηλαδή, παρακρατείτε ΟΛΑ τα Κυριαρχικά Δικαιώματα σας, μέχρι το τέλος.
  5. Έχοντας καταθέσει προσωπικά στην Ελληνική Δικαιοσύνη, το παρακάτω τρισέλιδο συμμετοχής, δικαιούστε να προχωρήσετε σε περαιτέρω κοινοποιήσεις, προκειμένου ΟΛΟΙ να γνωρίζουν για ΟΛΟΥΣ, το τι πραγματικά πρεσβεύουν, όπως και να έχετε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή, μια σειρά από χρήσιμα νομικά εργαλεία προστασίας, που τα βασικότερα ακολουθούν παρακάτω ...
Κόστος Συμμετοχής: Το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι μόνον 3 ευρώ για την κατάθεση του τρισέλιδου στην Εισαγγελία και άλλα 2 ευρώ, εάν επιθυμείτε να πάρετε εκτός από τον αριθμό  πρωτοκόλλου και ακριβές αντίγραφο της κατάθεσης σας (συνιστάται), ενώ αυτά είναι τα μόνα απαραίτητα έξοδα και αφορούν την αγορά αντιστοίχων μεγαροσήμων του Ταμείου Νομικών... Νομίζουμε, ότι το συνολικό κόστος είναι πολύ χαμηλό, προκειμένου να κάνει κανείς το Πατριωτικό του καθήκον και να διασφαλίσει έτσι το μέλλον του, αλλά και των παιδιών του !!!
Μάλιστα, εάν θέλετε, μπορείτε και αντί να κάνετε απλή κατάθεση, να ζητήσετε κατάθεση "Κατ' Έγκληση", που είναι σαφώς πολύ πιο δυνατή από την απλή κατάθεση, αλλά αυτό θα κοστίσει γύρω στα 150 ευρώ. Φυσικά, εάν αυτού του είδους την κατάθεση την κάνει μια ομάδα από 20 και πλέον ατόμων, αντί για καθένας ξεχωριστά, τότε θα είναιισχυρότερη και φθηνότερη από την απλή. Σε μια τέτοια περίπτωση, στην πρώτη σελίδα του τρισέλιδου παρακάτω,αναγράφονται όλοι οι συνκαταθέτοντες, στην δεύτερη συνυπογράφουν όλοι και στα επισυναπτόμενα (τρίτη και πλέον σελίδα), πρέπει να υπάρχει μια υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά  ...

Η επίσημη κατάθεση του ακόλουθου τρισέλιδου οπουδήποτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ισοδυναμεί με την κατάθεση όλου του ανωτέρω κειμένου της κίνησης, δηλαδή  των 208 σελίδων.


 Ν 105
http://qaetos.e-designer.gr/IRI/ACT_IRI_2014_FORM.docx
Σε αρχείο WORD (.docx)

________________________________________________________

ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ !!!




Το πρωτόκολλο κατάθεσης 7221/4-11-2014 που επικαλούμαστε πάντα ...



Η σελίδα 81, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, πριν την κατάθεση ...



Η Σελίδα 1, από το γνήσιο θεωρημένο ακριβές αντίγραφο της κατάθεσης, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Αθηνών ...



Η Σελίδα 81, από το γνήσιο θεωρημένο ακριβές αντίγραφο της κατάθεσης, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Αθηνών ...



Η Σελίδα 81, από το γνήσιο θεωρημένο ακριβές αντίγραφο της κατάθεσης, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Αθηνών ...



________________________________________________________

Η "ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ" ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Υποδείγματα Επιστολών κοινοποίησης της Υπερκομματικής Πατριωτικής Κίνησης Εθνικού Σκοπού και ΚάθαρσηςΠου και πως κοινοποιούμε ... Είναι ζωτικής σημασίας να κοινοποιήσουμε σε όσους περισσότερουςμπορούμε και είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τελείως ανέξοδο !!!

Περιλαμβάνεται και κοινοποίηση προς τις δημόσιες υπηρεσίες, που είναι πολύ σημαντικό έγγραφο, ειδικά εάν έχετεπροβλήματα και χρέη προς το δημόσιο, όπως και μέθοδος για να "ξαποστέλνετε" ευγενικά τον Δικαστικό Επιμελητή που είναι στην πόρτα σας με την επίδοση ανά χείρας, καθώς και όσους συμμετείχαν στην κοινοποίηση και επίδοση αυτή  ...

Σε αρχείο WORD (.docx)





Θέλει Αρετήν και Τόλμην, η Ελευθερία !!!

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας ακούσατε.
Ενεργοί Ελεύθεροι Ανεξάρτητοι Κυρίαρχοι Έλληνες  και Ελληνίδες Πολίτες




Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ & Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !!!


 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων ..."
Άρθρο 120 του Συντάγματος.




Επεξηγήσεις:

[1] Παρακαλούμε να διαβάστε με πολύ προσοχή, το κείμενο της παρούσης, μέχρι τουλάχιστον την σελίδα 87πριναποφασίσετε να συμμετέχετε … Διότι από την μεριά μας δεν επιδιώκουμε να «παρασύρουμε» κανέναν … Θέλουμε, η συμμετοχή σας να είναι αποκλειστικά, αποτέλεσμα της Ελεύθερης Βούλησης και της Πατριωτικής Συνειδήσεως σας !!! Ευχαριστούμε.

[2] Αυτά τα στοιχεία ρητώς και μόνον θα δημοσιοποιούνται στο http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html, ενώ οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία και υλικό μας στείλετε, δεν θα δημοσιεύονται, παρά μόνον με την ρητή συγκατάθεση σας.

[3] Πρέπει να είναι ευδιάκριτα και να φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμο του παραλαμβάνοντας Δικαστικού Λειτουργού, όπως και το δικαστικό σώμα που ανήκει – Ενώ η κατάθεση του παρόντος σαν Αναφορά μαζί με την έκδοση επίσημων θεωρημένων αντιγράφων, κοστίζει μόνον 5 ευρώ σε μεγαρόσημα, ενώ το ίδιο ισχύει εάν πάτε ομαδικά σαν σύνολο ανθρώπων, άρα το κόστος κατάθεσης είναι εξαιρετικά μηδαμινό …

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Το Απόλυτο Εργαλείο Προστασίας - Εθνικός Σκοπός: Κάθαρση !!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top