ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ


Ενώπιον του 33ου τακτικού ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Αλβανός «πιστολέρο» Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος χθες ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Ο Μπάκο βαρύνεται με σωρεία...
κακουργηματικών κατηγοριών μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο.

Ο κατηγορούμενος αν και στον ανακριτή Πειραιά επέλεξε να απολογηθεί για την δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο χωρίς την παρουσία δικηγόρου αυτή τη φορά ζήτησε προθεσμία προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το συνήγορο του ο οποίος επιστρέφει από τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται.

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκαν και τέσσερα ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι δυο κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και πλαστών χαρτονομισμάτων κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Αντίθετοι, οι άλλοι δυο, μια γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top