ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Όμορφα παραδοσιακά βιεννέζικα καφέ!

type='html'>
Ο καφές στη Βιέννη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών που εδώ θα βρουν μερικά από τα ωραιότερα καφέ στον κόσμο για να απολαύσουν αρωματικό χαρμάνι βιεννουά συνοδεία λαχταριστών γλυκών – στρούντελ και κέικ. Παραδοσιακά καταστήματα με όμορφη διακόσμηση αλλά και νεότερα καφέ συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου καθημερινά και μπαίνουν στη λίστα με τα ωραιότερα της πόλης!
Alt Wien
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες, είναι το πιο κοντινό καφέ στα αγγλικά πρότυπα.
Bräunerhof
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Ο μυθιστοριογράφος Thomas Bernhard σύχναζε εδώ και αποτελεί ακόμα και σήμερα τόπο συνάθροισης καλλιτεχνών, λογοτεχνών και πολιτικών.
Central
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Εδώ ερχόταν ο Τρότσκι και το καφέ αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα της πόλης με αρκετά μεγάλη αναμονή!
Eiles
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Βρίσκεται πίσω από το γοτθικό Δημαρχείο, το Eiles και ειδικά τα Χριστούγεννα είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του μετά τη βόλτα του στις χριστουγεννιάτικες αγορές του Burggasse.
Griensteidl
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ προσφέρει στον εξαντλημένο από το περπάτημα τουρίστα την ευκαιρία να χαλαρώσει. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα καλό μέρος για διάβασμα αλλά και για να απολαύσετε το βράδυ τον χρυσό τρούλο Hofburg, ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα της Βιέννης.
Hawelka
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Είναι ένα από τα πιο… βιεννέζικα καφέ της πόλης όπου περιμένετε σίγουρα να δείτε τον Στέφαν Τσβάιχ να μοιράζεται ένα τραπέζι με τον Karl Kraus. Κλασική διακόσμηση και άριστο σέρβις!
Prückel
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Αυτό το όμορφο καφέ βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών και θα απολαύσετε τον καφέ σας υπό τους ήχους κλασικής μουσικής!
Schwarzenberg
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Είναι ένα δημοφιλές μέρος για καφέ και φαγητό πριν και μετά τις μουσικές παραστάσεις. Το βράδυ ένας πιανίστας και ένας βιολιστής θα σας συντοφεύσουν με τις υπέροχες, γνωστές μελωδίες τους.
Sperl
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!
Ελαφρώς ξεφεύγει από την πεπατημένη και φημίζεται για τα διάσημα βιανέζικα γλυκά του αλλά και για τον καφέ, στοιχεία που το καθιστούν ίσως το κορυφαίο της πόλης για κάθε ώρα της μέρας!
Cafe Mozart
perierga.gr - 10 όμορφα βιεννέζικα καφέ!


Κοντά σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης, ένα από τα παλαιότερα και ιστορικά καφέ της αυστριακής πρωτεύουσας οφείλει την ονομασία του στο άγαλμα του Μότσαρτ που υπήρχε απέξω κάποτε.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Όμορφα παραδοσιακά βιεννέζικα καφέ! Description: Rating: 5 Reviewed By: hellas
Scroll to Top