ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ-ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ KAΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-1

Το MAKEΛΕΙΟ σας παρουσιάζει χωρίς σχόλια και φληναφήματα την απλή αλλά ταυτόχρονα περιεκτική, πυκνή μαθηματική αναλυτική έρευνα του καθηγητή Πανά για τις προεδρικές εκλογές.
Πρόκειται για καθαρά αριθμητική προσέγγιση των συσχετισμών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από την οποία όμως εξάγονται και συγκεκριμένα πολιτικά συμπεράσματα.
Δεν πρόκειται όπως θα αντιληφθείτε για “πρόγνωση” ούτε για “εκτίμηση ψήφου” αλλά για προσέγγιση όλων όσων ακούτε αλλά δεν μπορείτε να συγκρατήσετε διαβάζοντας και βλέποντας τα συστημικά ΜΜΕ των καθεστωτικών εκπομπών.
Ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς αφήνει στην έρευνα του ανοιχτά πολλά “παράθυρα” αλλά και “παρενθέσεις” απρόβλεπτων γεγονότων τα οποία -όπως θα δείτε- είναι μεταξύ άλλων, ο λεγόμενος “κουμπαράς”, οι οποιεσδήποτε “εξαγορές”(για τις οποίες υπάρχει ήδη εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη)αλλά και ο ισχυρός ξένος παράγοντας που πάντα διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στα εσωτερικά της χώρας. Όλα αυτα θα προσμετρηθούν στις “απρόβλεπτες” συνθήκες για την ανάδειξη ή όχι του Νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
————————————————————————————————————————-


2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-2
2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-3
2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-4



2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-5


2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-6 2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-7 2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-8 2014_12_Eklogi_Proedroy_Dimokratias-9


Δείτε εδώ ολόκληρη την έρευνα

http://www.makeleio.gr/?p=232966
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ-ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ KAΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top