ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ- ΝΕΚΡΟΣ 21χρονος Τραγουδιστής- Επιασε το Μικρόφωνο για να κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο και έπαθε Ηλεκτροπληξία!!! (ΦΩΤΟ)

1111

Στο πένθος ο κόσμος της μουσικής από τον ξαφνικό και τόσο άδικο θάνατο ενός νεαρού τραγουδιστή. Ο 21χρονος πολλά– υποσχόμενος ροκ τραγουδιστής Agustin Briolini έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έπιασε το μικρόφωνο για να κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο πριν τη συναυλία του.
Ο Briolini θα ανέβαινε στη σκηνή με το συγκρότημα Krebs, αλλά η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια για εκείνον… Λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, ο frontman πήγε να κάνει τον έλεγχο του ήχου και έπαθε ηλεκτροπληξία. Σωριάστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Για μία ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο νεαρός έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Η θλιβερή είδηση,σύμφωνα με το tlife.gr, συγκλόνισε το συγκρότημα (είναι ένα από τα πιο γνωστά στην Αργεντινή) και τους θαυμαστές του που είχαν κατακλύσει το “Teatro del Sol” – η συναυλία ήταν sold out.
Όσο για το ατύχημα οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν το δυστύχημα σε ελλαττωματικό καλώδιο, με το οποίο είχε συνδεθεί το μικρόφωνο…
50004444
http://www.makeleio.gr/?p=217222
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΣΟΚ- ΝΕΚΡΟΣ 21χρονος Τραγουδιστής- Επιασε το Μικρόφωνο για να κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο και έπαθε Ηλεκτροπληξία!!! (ΦΩΤΟ) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top