ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ενώ η RAF σφυροκοπά το Βόρειο Ιράκ!!!



Στο πόλεμο κατά των Τζιχαντιστών μπαίνει η Κύπρος…Ενώ η RAF σφυροκοπά το Βόρειο Ιράκ!


Διευκολύνσεις και στη γαλλική πολιτική αεροπορία στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου, θα παράσχει η Κυπριακή Δημοκρατία, πέραν της συμμετοχής των Βρετανικών Βάσεων στο διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε.

Tα Γαλλικά RAFALΕ θα εξορμούν απο την  Αεροπορική Βάση της Πάφου …Μια ενέργεια που βάζει την Κύπρο στον πόλεμο και στο στόχο των Τζιχαντιστών

Σε δηλώσει του ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ανέφερε ότι είναι καθήκον της Κύπρου να συμμετάσχει στο διεθνή συνασπισμό αφού όπως είπε διακυβεύονται οι αξίες του πολιτισμού και η ελευθερία.  Ο κ. Κασουλίδης είπε ότι η Κύπρος θέλοντας να υποδείξει τη σημασία του γεωστρατηγικού της χώρου, συμμετέχει κυρίως δια της γεωγραφικής της θέσης.
«Είναι καθήκον μας να συμμετάσχουμε, όπως και όλη η υπόλοιπη διεθνής κοινότητα σε αυτή τη μάχη, γιατί είναι ο πολιτισμός μας, είναι η ελευθερία μας η οποία διατρέχει κινδύνους από αυτές τις αρρωστημένες νοοτροπίες» των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ, σημείωσε.
Ο κ. Κασουλίδης απέρριψε εξάλλου ισχυρισμούς ότι η Κύπρος καθίσταται στόχος δια της συμμετοχής της στο διεθνή συνασπισμό, λέγοντας ότι «στόχος θα είμαστε ούτως ή άλλως ως Χριστιανοί».
Βάση Ακρωτηρίου: Δεύτερο χτύπημα των Tornado κατά ISIS
Για δεύτερη φορά βρετανικά αεροσκάφη τύπου Tornado που είχαν απογειωθεί από τη βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έπληξαν στόχους των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.
Σε σύντομη ανακοίνωσή του το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι δύο αεροσκάφη εξαπέλυσαν τέσσερις πυραύλους Brimstone κατά ημιφορτηγού που έφερε οπλισμό και κατά συνοδευτικού οχήματος.
Ήταν η έβδομη εξόρμηση των αεροσκαφών από το Ακρωτήρι μετά την έγκριση που έδωσαν την Παρασκευή οι Βρετανοί βουλευτές για συμμετοχή τους στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ.


veteranos.gr


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ενώ η RAF σφυροκοπά το Βόρειο Ιράκ!!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top