ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πόσο εύκολο είναι κάποιος να σου κλέψει την ταυτότητα μέσω facebook; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! (vid)

type="html">2014-02-11 18_53_18-Δεν είναι μαγικά.. Ανατριχιαστικά βίντεο που θα σε κάνουν να σκεφτείς , την επόμενη φορά , πριν δημοσιεύσεις κάτι  στο Facebook .
Άσε λιγο την φάρμα τα κουνουπίδια τις ντοματούλες και τα πουλάκια και αφιέρωσε μερικά λεπτά απο τον χρόνο σου για να δεις τα παρακάτω βίντεο .
Όταν τα δεις την επόμενη φορά που είναι να δημοσιεύσεις κάτι σκέψου αυτά τα βίντεο που είδες .
Δεν είναι μαγικά…είναι η ζωή σου online!
Οι άνθρωποι που παρακολουθείτε στο βίντεο είχαν προσκληθεί για να λάβουν μέρος σε ένα διαφημιστικό για την τηλεόραση ενός υποτιθέμενου μάγου.
Ο «μάγος» χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά, αρχίζει και τους αποκαλύπτει προσωπικά τους δεδομένα αλλά και πιο απόκρυφά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας το «κληρονομικό του χάρισμα» … ή μήπως έκανε κάτι πιο απλό;
Τι πιο απλό ; Δείτε και θα καταλάβετε και μετά σκεφτείτε

Πόσο εύκολο είναι κάποιος να σου κλέψει την ταυτότητα ;
Ο τραπεζικός οργανισμός Febelfin επιστρέφει με νέο βίντεο. Κλέβουν την ταυτότητα ενός τυχαίου άντρα, κοροιδεύουν τους φίλους του, χρεώνουν την κάρτα του, και παρουσιάζονται ως ο ίδιος. Και όλα αυτά από πληροφορίες που συνέλεξαν από τα social media και μέσω «phishing» mail και τηλεφωνημάτων.
Μη μοιράζεστε προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία αλλιώς το επόμενο θύμα μπορεί να είστε εσείς.Λοιπόν ; Θα σκεφτείς την επόμενη φορά ;





View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πόσο εύκολο είναι κάποιος να σου κλέψει την ταυτότητα μέσω facebook; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! (vid) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top