ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ποιός πήρε χαμπάρι, ποιόν!!!!!!!!!!!!! Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των Αλαφούζων, κτυπάει τον Ψινάκη, αλλά το παρασκήνιο, κρύβει έναν "έρωτα" μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

type='html'>

κύριε μπουκάλα, καλή η προσπάθεια, αλλά με την... μπουκάλα στο χέρι θα μείνετε!

νίκο χατζηγιάννη, εσένα πήραμε χαμπάρι, γλυκέ μου!




Γράφει η Πόπη Σουφλή

Εδώ είναι που ξεσπάμε σε μεγάλα γέλια... γέλια με τα... χάλια μας...
Βγηκε λέει η  φυλλάδα του Αλαφούζου, η "καθημερινή" ντε... και ο κύριος μπουκάλας, και γράφει για τον νέο Δήμαρχο του Μαραθώνα... δεν χειάζεται συστάσεις ο Ηλίας Ψινάκης.. και αναλαμβάνει να "κριτικάρει" την συμπεριφορά του. (επισυνάπτεται  το κείμενο του ... αρθρογράφου, στο τέλος της ανάρτησης)

Αλοίμονο, ο καθένας έχεις δικαίωμα του κρίνειν και του κρίνεσθαι... αλλά... ΑΛΛΑ... αχ αυτά τα "αλλά", τι σημασία έχουν για όσους γνωρίζουν!!!!!!!!!!!!!!! για όσους ξέρουν τι κρύβεται στο παρασκήνιο της κριτικής ... καλοπροαίρετης ή κακοπροαίρετης... (δεν είναι αυτό το θέμα μας)..

Αυτός ο κ. μπουκάλας, ενοχλήθηκε από την αθυροστομία και το ασυμβίβαστο στο "δήθεν", του κ. Ηλία Ψινάκη.
Και δεν ενοχλήθηκε τόσα χρόνια από τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από τον απελθόντα ιορδάνη λουίζο...

Δεν έβλεπε τις παράνομες χωματερές για τις οποίες η Νέα Μάκρη που επί δώδεκα χρόνια που ήταν δήμαρχος ο απελθών, έτρωγε πρόστιμα, 
δεν είδε τα τσιμεντονήσια, 
στραβώθηκε και δεν είδε τα οικονομικά σκάνδαλα, 
τυφλώθηκε και δεν είδε τα βοθρολήμματα στους δρόμους, 
έκλεισε τα μάτια στην ανυπαρξία έργου,  
έκανε πως δεν είδε το πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ΜΗ κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού,  
έσβησε το φως στην αναφορά λίστας του ΣΔΟΕ στον μεγαλοφοροφυγά πρώην δήμαρχο, 
γύρισε αλλού το βλέμμα του στην αλαζονική συμπεριφορά του....
"αυτοκράτορος - Θεού"  
και αμέτρητα άλλα προβλήματα, που στην αναφορά τους, θα χανόταν η ουσία της απάντησης που θέλω να δώσω σ΄αυτόν τον κύριο και στον υποστηρικτή του τον βιαστικό νίκο χατζηγιάννη, που έσπευσε να επικροτήσει τα γραφθέντα μιας.. "άδειας μπουκάλας"...

Κύριε μπουκάλα, τους μη γνωρίζοντες, μπορεί να τους "επηρεάσετε", αλλά για μας, τους έχοντες γνώση της σχέσης λουίζου - αλαφούζου, διαβάζοντας το κείμενό σας, αν και δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά στον απελθόντα δήμαρχο, αντιλαμβανόμαστε  πολύ καλά τους λόγους της επίθεσης και την προσπάθεια απαξίωσης του νέου Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη.

Απλά, μας κάνει εντύπωση που έτρεξε να συνυπογράψει περιχαρής το κείμενό σας  ο νίκος χατζηγιάννης, με την διπλή ιδιότητα του κατοίκου αλλά και του πολιτευόμενου (ως αντιπολίτευση βεβαίως βεβαίως)... 

Αν και είμαι απόλυτα βέβαιη πως ο νίκος χατζηγιάννης γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη σχέση μεταξύ ιορδάνη λουίζου και αλαφούζου, αν και είμαι βέβαιη σχεδόν, πως η αναφορά σας στον Ηλία Ψινάκη, "έγινε κατόπιν εντολής άνωθεν" (αν πέφτω έξω, συγχωρείστε με), οφείλω να σας ενημερώσω πως ο απελθόν δήμαρχος, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ως δήμαρχος της Νέας Μάκρης, τον κ. αλαφούζο σε χωροταξικά θέματα το ακίνητο που έχει ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας σας επί της οδού Σάββα Παπαπολίτη στη Νέα Μάκρη.
Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αυτές οι "εξυπηρετήσεις", ξεπληρώνονται... όχι πάντα σε είδος, αλλά με άλλους τρόπους.... με δημοσιεύματα ολοσέλιδα για ανύπαρκτο έργο του πρώην δημάρχου, ή και σε απαξίωση του νυν Δημάρχου.

Κύριε μπουκάλα,, δυστυχώς βλέπετε το δένδρο και χάνετε το δάσος... ή μάλλον μας ωθείτε προβοκατόρικα δια του άρθρου σας να δούμε το δένδρο και να χάσουμε το δάσος....
Και το δάσος, δεν είναι ο τρόπος έκφρασης του Ηλία Ψινάκη, αλλά τα όσα αποκαλύπτονται για τον πολιτικό βίο και πολιτεία του τέως δημάρχου ιορδάνη λουίζου και των συνεργατών του.

Αχ, γλυκέ μου νίκο χατζηγιάννη, αυτό το "ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ... ΧΑΜΠΑΡΙ" που έγραψες, θεωρώντας ότι θα "κτυπήσεις" τον Ηλία Ψινάκη, θα σου γίνει μπούμερανγκ, καλέ μου.

Τι κρίμα, για σένα... και σε είχα σε μεγάλη εκτίμηση.... κάνεις τα πάντα για να πέσεις στην εκτίμησή μου.. και πολύ λυπάμαι γι αυτό...





ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ..... "ΧΑΜΠΑΡΙ".
Παραθέτουμε απόσπασμα από το άρθρο του Παντελή Μπουκάλα στην εφημερίδα Καθημερινή
της 3-10-2014 :

«Είναι ο εαυτός του», μας λένε οι υπερασπιστές όχι ειδικά του κ. Ψινάκη αλλά του ψινακισμού γενικότερα. «Γι’ αυτό ο κόσμος τον πάει». 

Δεν μπορώ να ξέρω τον «εαυτό» τού δημάρχου, και κανενός άλλου· αυτόν τον ξέρει ο καθείς για λογαριασμό του, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι το ευκολότερο των πραγμάτων. 

Αδυνατώ λοιπόν να συμπεράνω αν, μόνον αυτός, είναι «αυθεντικός» και «γνήσιος». 
Αλλά από πότε η αυθεντικότητα ταυτίζεται με τις ατάκες που πετάει κάποιος, χωρίς να ξέρουμε πόσες φορές τις πρόβαρε στον καθρέφτη του; 

Από πότε η «γνησιότητα» ισούται με το «σκάσε, μωρή» που εξαπέλυσε εναντίον δημοτικής συμβούλου, ή με την περιφρόνησή του προς τους «άπλυτους» του συμβουλίου; 
Ο θεατρινισμός της αθυροστομίας.

Η τηλεόραση βοήθησε τον κ. Ψινάκη να μετακινηθεί από τα πλατό της στον δημαρχικό θώκο. 

Και με τη συνδρομή πάλι όσων καναλιών καταγράφουν λαίμαργα τις τσαχπινιές του, μετατρέπει την αίθουσα των συνεδριάσεων σε πλατό. 

Δυστυχώς δεν πέταξε καμιά πανελλαδικώς αναμεταδοτέα ατάκα του τύπου «άι σιχτίρ», ώστε να μάθουμε ποια η άποψή του για τους πυροβολισμούς κατά του ναού των Σιχ στην περιοχή του.


Πηγή


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ποιός πήρε χαμπάρι, ποιόν!!!!!!!!!!!!! Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των Αλαφούζων, κτυπάει τον Ψινάκη, αλλά το παρασκήνιο, κρύβει έναν "έρωτα" μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top