ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

8 απίστευτα πράγματα που δεν ξέρεις για τον υπόλοιπο κόσμο!

Πόσες φορές έχετε βρεθεί εκτός Ελλάδας και έχετε...
κοιτάξει γύρω σας, έχοντας την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει; Δείτε 8 απίστευτα στοιχεία που δεν γνωρίζατε για άλλες χώρες.


Ο κόσμος γύρω μας δεν είναι τόσο... ομοιόμορφος. Χώρες με διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικό πολιτισμό, αλλά πάνω από όλα με διαφορετικές συνήθειες.
Διαβάστε 8 στοιχεία για άλλες χώρες που δε φαντάζεστε ότι συμβαίνουν...


1. Νότια Κορέα.
Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στη Νότια Κορέα... τρέμει τους ανεμιστήρες και το "θάνατο του ανεμιστήρα". Θεωρούν ότι έάν κοιμηθείς σε ένα δωμάτιο και αφήσεις τον ανεμιστήρα σε λειτουργία, κινδυνεύεις να μην ξυπνήσεις ποτέ...


2. Βασίλειο του Μπουτάν.
Στο Βασίλειο του Μπουτάν, μία χώρα κάπου ανάμεσα στην Κίνα και την Ινδία, η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα θεωρείται... επικίνδυνη. Αν και το ύψος πολλών βουνών στη χώρα υπερβαίνει τα 7.000, οι κάτοικοι θεωρούν ότι εάν φοράς ζώνη ασφαλείας και βρεθείς στον... γκρεμό, τότε κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς μέσα στο αυτοκίνητο.


3. Νορβηγία.
Όταν αποφοιτήσεις από το Λύκειο, και είσαι Νορβηγός, τότε ήρθε η ώρα για να... διασκεδάσεις. Σύμφωνα με ένα έθιμο, οι μαθητές που αποφοιτούν από το Λύκειο, φοράνε χρωματιστά "συνολάκια", νοικιάζουν βανάκια και για 17 συνεχόμενες ημέρες έχουν δικαίωμα να... ξεσαλώσουν!


4. Ιαπωνία.
Για τον ιαπωνικό πολιτισμό, η ομάδα αίματος είναι ιδαίτερης σημασίας, καθώς καθορίζει και τον χαρακτήρα του ανρθώπου. Ακόμη και τα καθημερινά ψώνια, καθορίζονται και προσωποποιούνται, βάση της ομάδας αίματος.


5. Βρετανία.
Άδεια... τηλεόρασης. Για να παρακολουθούν τηλεόραση σπίτι τους οι Βρετανοί πληρώνουν ειδικό τέλος που αντιστοιχεί σε περίπου 170 ευρώ το χρόνο.


6. Ιταλία.
Σε γνωστή αλυσίδα fast food στην Ιταλία, κάθε συσκευασία κέτσαπ ή μουστάρδας που συνοδεύει το γεύμα, χρεώνεται επιπλέον!


7. Ισλανδία.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 37% των Ισλανδών πιστεύει ότι ίσως υπάρχουν Ξωτικά, το 17% θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν, και το 8% είναι πεπεεισμένοι ότι υπάρχουν!


8. Καναδάς.
Σε πολλές περιοχές του Καναδά, το γάλα πωλείται σε... σακούλα! Καλά διαβάσατε...




























Πηγή


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: 8 απίστευτα πράγματα που δεν ξέρεις για τον υπόλοιπο κόσμο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top