ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο τάφος της Αμφίπολης σε 3D απεικόνιση! - Περιηγηθείτε μόνοι σας στους χώρους του τύμβου



Τη δυνατότητα μιας 3D περιήγησης στον τύμβο της Αμφίπολης προσφέρει μια εφαρμογή που ανέπτυξαν γραφίστες, οι οποίοι βασίστηκαν στις επίσημες διαστάσεις και αναλογίες που έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μέσα από τη 3D περιήγηση του amfipoli-news.com, o αναγνώστης, κουνώντας τον ερευνητή μέσα στον τύμβο Καστά με τα βελάκια του πληκτρολογίου, μπορεί να δει ό,τι βλέπουν και οι αρχαιολόγοι.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και προέρχονται από τα επίσημα Δελτία Τύπου που ανακοινώθηκαν τους τελευταίους μήνες σχετικά με τις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 3D αναπαράσταση σε μορφή online τρισδιάστατου παιχνιδιού θα ανανεώνεται κάθε φορά που υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με το ταφικό μνημείο.







Κλικ στο ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε την 3D απεικόνιση

http://amfipoli-news.com/3dmap.php#keyboard-controls

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο τάφος της Αμφίπολης σε 3D απεικόνιση! - Περιηγηθείτε μόνοι σας στους χώρους του τύμβου Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top