ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η συγκλονιστική ιστορία του τερματοφύλακα με το ένα πόδι

Κάθε Σάββατο παίζει τερματοφύλακας σε ερασιτεχνική ομάδα του
Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Μόνο που έχει ένα πόδι! Ο λόγος για τον 36χρονο Alexandre Toledo που ακρωτηριάστηκε το 1996 σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, αφού οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του.

«Ο πατέρας μου με κοίταξε στα μάτια και μου είπε «Alexandre, η απόφαση είναι δική σου και δεν είναι εύκολη. Αν αποφασίσεις να το ακρωτηριάσεις, θέλω να σηκώσεις ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσεις να ζεις όπως πρώτα. Δεν ωφελεί να κατεβάσεις το κεφάλι κάτω και να κλαις»», λέει συγκινημένος ο πρώην παίχτης της Minas Gerais στο Reuters.

Έχοντας αυτό στο μυαλό του από την ημέρα που έχασε οριστικά το πόδι του, ο Alexandre Toledo συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και να προκαλεί παγκόσμιο δέος για τη θέληση για ζωή και τη δύναμη που επιδεικνύει κάθε φορά που στέκεται κάτω από τα γκολποστ, αδιαφορώντας για τα όσα μπορεί να έχουν πει για αυτόν κατά καιρούς αντίπαλοί του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι παρά το γεγονός ότι δεν είναι αρτιμελής, να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος…
terma1

terma2

terma3

terma4

terma5

terma6

terma7

terma8
terma10
















Πηγή


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η συγκλονιστική ιστορία του τερματοφύλακα με το ένα πόδι Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top