ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γιατί είναι επικίνδυνο το τατουάζ στη μέση της γυναίκας;


Οι κίνδυνοι από τα τατουάζ είναι πολλοί και οι περισσότεροι γνωστοί...


Όσα μελάνια έχουν χυθεί για τη δημιουργία τατουάζ, αλλά τόσα έχουν χρησιμοποιήσει και οι επιστήμονες για να αποτρέψουν ή να προστατεύσουν τους φανατικούς του είδους.
Συνεχώς έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για την επικινδυνότητα αυτής της μόδας, ειδικά σε ότι αφορά τα σημεία που γίνονται τα τατουάζ.
Οι αναισθησιολόγοι, σύμφωνα με το health.usnews.com εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία στις γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση.
Ειδικά οι έγκυες γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση, στη σπονδυλική στήλη, και θέλουν να κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία, διατρέχουν τον κίνδυνο η βελόνα να μεταφέρει χρωστική ουσία στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης και στον μυελό των οστών.

Παράπονα Ρόδου
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Γιατί είναι επικίνδυνο το τατουάζ στη μέση της γυναίκας; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top