ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ στις Σέρρες! Δάσκαλος-ΚΤΗΝΟΣ ασελγούσε σε μαθητή ...


Δεύτερη υπόθεση παιδεραστίας στις Σέρρες μέσα σε λίγες ημέρες με «πρωταγωνιστές» εκπαιδευτικούς Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε από το 2011 ένα παιδί

Νέα υπόθεση παιδεραστίας στις Σέρρες με «πρωταγωνιστή» για άλλη μία φορά εκπαιδευτικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ένας δάσκαλος 49 ετών συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, με ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας κάτω των 15 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί ζούσε από το 2011 τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του δασκάλου. Ο συλληφθείς με τις σε βάρος του κατηγορίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πριν από λίγες ημέρες σοκ είχε προκαλέσει στις Σέρρες η «αρρωστημένη» δράση ενός ακόμη εκπαιδευτικού. Ο λόγος για τον 47χρονο, Παναγιώτη Κουλαξίδη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 47χρονου, που συνελήφθη κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Ο δάσκαλος συνελήφθη στις 14 Ιουλίου, καθώς φέρεται να ασέλγησε σε βάρος επτά ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία θύματα του εκπαιδευτικού ήταν μικρά παιδιά που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 10 ετών.

Στο πλαίσιο της δημοσιοποίηση των στοιχείων του, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://www.kamikaze.gr/2014/08/blog-post.html
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΣΟΚ στις Σέρρες! Δάσκαλος-ΚΤΗΝΟΣ ασελγούσε σε μαθητή ... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top