ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου ιδρύει νέο κόμμα


Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί...
την 1η Σεπτμεβρίου στο Ζάππειο με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ έβαλε πάρα πολλούς σε σκέψεις. Η αιτία δεν είναι άλλη από ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά :
"Σκοπός της Εκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μίας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μίας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον ελληνικό λαό".
Η έκθεση έρχεται μάλιστα σε μία περίοδο που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου πιέζεται από πρώην υπουργούς και συνεργάτες του, όπως οι Σωκράτης Ξυνίδης, Πάνος Μπεγλίτης, Παύλος Γερουλάνος, να τολμήσει το μεγάλο εγχείρημα για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Την εκδήλωση θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου και σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση "κείμενα, φωτογραφίες, αφίσες και άλλο ανέκδοτο υλικό από τα αρχεία των Ιδρυμάτων Γεωργίου και Ανδρέα Παπανδρέου, θα διαμορφώσουν με την έκθεσή τους ένα ιστορικό πάζλ μέσα από το οποίο θα αναδεικνύονται σημαντικοί σταθμοί της πρόσφατης ιστορίας της χώρας".

Παράπονα Ρόδου
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο Γιώργος Παπανδρέου ιδρύει νέο κόμμα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top