ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Βαράτε τις καμπάνες! Τα τρια ..«δεν» του Σαμαρά! Θα μας φέρει σύντομα και κανονικό πλεόνασμα!

Ως μια οικονομία που δεν την άγγιξε καν η κρίση περιγράφει την Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς στο δίκτυο Bloomberg, ερωτηθείς για το αν χρειάζεται και νέο δάνειο. Όπως δήλωσε, μέχρι το 2015 η χώρα δεν θα έχει απλώς πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά και δημοσιονομικό πλεόνασμα.


Το θέμα είναι πότε θα δούμε τη ριμάδα την ανάπτυξη, η οποία κάθε χρόνο έρχεται, αλλά πάντα χάνει το δρόμο σε αυτή τη χώρα. Όπως φαίνεται, το 2014 θα είναι έτος σταθεροποίησης και η ανάπτυξη θα έρθει από το 2015.

«Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα. Δεν έχουμε δημοσιονομικό έλλειμμα, δεν έχουμε χρηματοδοτικό κενό», είπε ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας το τρίπτυχο των «δεν». Το ποιος το(ν) πιστεύει είναι ένα άλλο θέμα. Έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε στις αγορές αν απαιτηθεί», είπε ο Σαμαράς, αφού πήραμε θάρρος με την πρώτη έκδοση ομολόγου. Ο ίδιος είπε ότι οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων θα μειωθούν περισσότερο.

«Πιάσαμε πάτο, και τώρα μπορούμε μόνο να ανέβουμε και θα ανέβουμε», σημείωσε.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Βαράτε τις καμπάνες! Τα τρια ..«δεν» του Σαμαρά! Θα μας φέρει σύντομα και κανονικό πλεόνασμα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top