ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δείτε πώς το κόκκινο χρώμα των τροφών συνδέεται με την υγεία και τη νεότητα

Το κόκκινο χρώμα στα τρόφιμα και τα ροφήματα δεν είναι τυχαίο. 
Τις περισσότερες φορές οφείλεται στην περιεκτικότητά τους σε φυσικές χρωστικές με υψηλή διατροφική αξία και σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, τις λεγόμενες πολυφαινόλες. Τα συστατικά αυτά είναι φαινολικές ενώσεις, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς σχετίζονται με φυσική προστασία του οργανισμού μας σε πολλαπλό επίπεδο.

Τις βρίσκουμε στις φράουλες, στο κόκκινο σταφύλι και κρασί, στη ντομάτα, στην κόκκινη πιπεριά, στα κόκκινα μούρα και σε πολλά άλλα τρόφιμα.
Ερευνητικά δεδομένα συσχετίζουν σήμερα τις πολυφαινόλες με προστασία της καρδιάς και των αγγείων, πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου, προστασία του δέρματος και πολλά άλλα.

Για το λόγο αυτό οι ειδικοί μας λένε να επιλέγουμε το κόκκινο κρασί αντί για το λευκό, την κόκκινη αντί για την πράσινη πιπεριά και άλλα ανάλογα αλλά πάντα κόκκινα τρόφιμα και ροφήματα.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org


Read more: http://enter4news.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Δείτε πώς το κόκκινο χρώμα των τροφών συνδέεται με την υγεία και τη νεότητα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top