ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η Λεπέν απαγορεύει τη διανομή ειδικών γευμάτων σε μουσουλμάνους μαθητές

Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λεπέν δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν
θα επιτρέψει στα σχολεία στις 11 γαλλικές πόλεις που το κόμμα κέρδισε τις δημοτικές εκλογές να προσφέρουν ειδικά γεύματα στους μουσουλμάνους μαθητές, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στις αξίες του κοσμικού κράτους της χώρας. Να υπενθυμίσουμε ότι απαγορεύεται οι μουσουλμάνοι από την θρησκεία τους να τρέφονται με χοιρινό. 

Η Γαλλία έχει αυστηρούς νόμους που διασφαλίζουν τον κοσμικό χαρακτήρα των θεσμών του κράτους, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα αιτήματα που σχετίζονται με τη θρησκεία κυρίως από τους πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα. 

«Δεν θα δεχθούμε κανένα αίτημα σχετικά με το μενού των σχολείων», δήλωσε η Λεπέν στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL. «Δεν υπάρχει λόγος η θρησκεία να εισέλθει στη δημόσια σφαίρα, αυτός είναι ο νόμος», υπογράμμισε. Το αντιμεταναστευτικό Εθνικό Μέτωπο καταγγέλλει σταθερά την άνοδο του Ισλάμ στη Γαλλία. 

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Λεπέν απαγορεύει τη διανομή ειδικών γευμάτων σε μουσουλμάνους μαθητές Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top