ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η "Ελληνοφρένεια" για την "Μπαλτακιάδα" (3 Βίντεο)

Σε μεγάλα κέφια σήμερα οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» κυριολεκτικά «ζωγράφισαν». Τους βοήθησε φυσικά και η επικαιρότητα γ’ αυτό και το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στην «Μπαλτακιάδα».

 Επιλέξαμε λοιπόν, απ’ αυτή την εκπομπή να παραθέσουμε τρία βιντεάκια. Αυτό που τιτλοφορείται, «ΙΕΚ Μπαλτάκος», κλέβει τις εντυπώσεις κατά την άποψη μας, ενώ στο δεύτερο βίντεο στιγματίζετε η ενορχηστρωμένη προσπάθεια όλων των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που απλώς έχουν καταντήσει γραφεία τύπου της κυβέρνησης παρουσιάζοντας τον Σαμαρά σαν...
«ανεύθυνο άρχοντα».

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο απ’ την εκπομπή, η ανταμοιβή που εισέπραξε η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη απ’ την Ν.Δ για τις υπηρεσίες τις οποίες έχει προσφέρει. Γ’ αυτό και η «Ελληνοφρένεια» της έφτιαξε το διαφημιστικό της σποτάκι, τώρα που η ρεπόρτερ του Mega κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η "Ελληνοφρένεια" για την "Μπαλτακιάδα" (3 Βίντεο) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top