ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Νεκρός από πυροβολισμούς στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος αθλητής ..

Ο 25χρονος Γιώργος Γυπάρης άφησε χθες την τελευταία του πνοή στον 
οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γλεντιού ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εμπλοκή του όπλου. Ο 40χρονος άνδρας που χρησιμοποιούσε το όπλο κρατείται ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Από τις μπαλωθιές τραυματίστηκε στο μάτι κι ένας 23χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο και τις πληροφορίες από το cretalive.gr, κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 50 φυσίγγια και 15 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Στην περιοχή και σήμερα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. 

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Νεκρός από πυροβολισμούς στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος αθλητής .. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top