ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Εξήντα Βολιώτες σε δίκες για μη πληρωμή των διοδίων

Έξι δίκες πραγματοποιούνται τις επόμενες εβδομάδες στα δικαστήρια της 
Λάρισας με κατηγορούμενους τουλάχιστον 60 άτομα από το Βόλο και τη Λάρισα, που αντιτάχτηκαν στις ληστρικές συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών δρόμων στο εργολαβικό και τραπεζικό κεφάλαιο, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Νεκταρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «μας δικάζουν, γιατί αντισταθήκαμε στις μπάρες των διοδίων στους δρόμους. Αμέσως μετά έβαλαν μπάρες σε ολόκληρη τη ζωή μας: στη δουλειά, στην υγεία, στη στέγη και μας στέλνουν κατά χιλιάδες στα σκουπίδια και τα συσσίτια».
Η λαϊκή συνέλευση τονίζει ότι στα κατηγορητήρια επισυνάπτονται τα άρθρα 183, 184, 290, 330 του Ποινικού Κώδικα, από τα οποία τα άρθρα 183 και 184 βρίσκονται στο κεφάλαιο «Επιβουλή της δημόσιας τάξης», το άρθρο 290 στο «Εγκλήματα κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών κλπ» και το άρθρο 330 στο κεφάλαιο «Εγκλήματα κατά της προσωπικής ελευθερίας».

Σύμφωνα με τη λαϊκή συνέλευση «στις επικείμενες δίκες κατά αγωνιστών που όρθωσαν το ανάστημά τους στο κράτος των τζαμπατζήδων, των κολλητών μεγαλοεργολάβων και των «αθώων» τραπεζιτών, ενισχύουμε τον αγώνα για να ανατρέψουμε την «αναπτυξιακή» μνημονιακή κυβέρνηση της φτώχειας και της εξαθλίωσης».

Όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν και οι πολιτικές και φρονηματικές διώξεις θα στραφούν εναντίον όλων εκείνων που έβαλαν στην αρχή μπάρες στους δρόμους και μετά σε ολόκληρη τη ζωή μας, καταλήγει η ανακοίνωση της λαϊκής συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου που καλεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας την Τετάρτη 15, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το πρωί.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Εξήντα Βολιώτες σε δίκες για μη πληρωμή των διοδίων Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top