ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Α' Ιταλίας: Θέλει ...εκδίκηση ο Ντοναντόνι - Πρεμιέρα Μπαλαρντίνι στην Μπολόνια

19η Αγωνιστική

191. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΠΑΡΜΑ (19:00)

*Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σαιζόν 2009-2010. Μάλιστα, κατά σύμπτωση το παιχνίδι τότε στο Λιβόρνο είχε γίνει στις 10 Ιανουαρίου (χθες), με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-1.

*O Ντοναντόνι (Πάρμα) είχε κάτσει στον πάγκο της Λιβόρνο από τον Ιανουάριο του 2005 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006. Δεν είχε φύγει με καλό τρόπο.


Γήπεδο: ‘’Stadio Armando Picchi’’
Διαιτητής: M. Irrati
Προϊστορία 10ετίας: 4-2-0

ΛΙΒΟΡΝΟ (19η): Έχοντας να επισκεφθεί την έδρα της Φιορεντίνα, περιμέναμε η Λιβόρνο να έχει το ρόλο κομπάρσου και η παρουσία της εκεί το επιβεβαίωσε. Συνολικά, η Λιβόρνο έχει συμπληρώσει επτά αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, με έξι ήττες και μία ισοπαλία, αυτή με τη Μίλαν πριν από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα έχει βρεθεί πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση δύο βαθμών από την παραμονή, αλλά και ισόβαθμη στην τελευταία θέση με την Κατάνια. Δεδομένα η διοίκηση θα κάνει κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο, στοχεύοντας κυρίως σε δανεικούς από τις μεγάλες ομάδες. Προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση ενός φορ περιοχής, μιας και προβληματίζει έντονα στην επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 στην έδρα της Φιορεντίνα. Μπορεί το γκολ να το δέχτηκε στο 66’, αλλά σε όλον τον αγώνα ήταν παθητική και το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος ο χαφ Σκιαταρέλα (ΜΕ 17/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-4-1-2: Μπάρντι – Κόντα, Ντάνκαν, Τσετσερίνι – Μ’ Μπαγιέ, Μπιατζιάντι, Γκρέκο, Λόντι – Εμεγκάρα – Παουλίνιο, Σιλιγκάρντι.

*Στο Over 2,5 και τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

ΠΑΡΜΑ (8η): Με τον καλό τρόπο που ολοκλήρωσε το 2013, έτσι και επέστρεψε στο 2014 η Πάρμα, που κέρδισε εντός έδρας με ανατροπή την Τορίνο. Συμπλήρωσε λοιπόν αήττητο επτά αγωνιστικών, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σ’ αυτό το διάστημα, ενώ πλέον βρίσκεται και στους εννιά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αν και δεν τίθεται θέμα να κινδυνέψει. Το αποψινό παιχνίδι είναι σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερο και για τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, που είχε περάσει από τον πάγκο της Λιβόρνο το 2005-2006. Δεν έφυγε με καλό τρόπο, μιας και είχε έντονη διαμάχη με τον πρόεδρο Σπινέλι. Αφορμή στάθηκε μια ισοπαλία εντός έδρας με τη Μεσίνα τότε, αν και η Λιβόρνο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική για τα δεδομένα της πορεία εκείνη τη σαιζόν. Στις δηλώσεις του ο Ντοναντόνι δεν θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Στα μεταγραφικά, μόνο αποχωρήσεις είχαμε μέχρι στιγμής και η διοίκηση δεν δείχνει τη διάθεση να κινηθεί. Παρελθόν ο στόπερ Μπεναλουάν (ΑΜ 4/0) και ο χαφ Βαλντές (ΜΕ 6/0). Την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί για την Πάρμα και η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο για το Κύπελλο.

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-1 επί της Τορίνο, μετά από ανατροπή στο σκορ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, αλλά δεν πτοήθηκε, για να ισοφαρίσει με τον Μαρκιόνι στο 34’ και να κάνει την ανατροπή με τον Λουκαρέλι με τη συμπλήρωση 45 λεπτών. Καλύτερη και στην επανάληψη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Αμάουρι στο 70’, έπειτα από ασίστ του Μαρκιόνι.

Στατιστικό: Μόλις ένα διπλό έχει σε οκτώ αγώνες φέτος η Πάρμα, το 1-0 στη Νάπολι στις 23 Νοεμβρίου.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος ο μπακ Κασάνι (ΑΜ 17/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Μιράντε – Μπεναλουάνε, Φελίπε, Γκόμπι – Μπιαμπιανί, Μαρκιόνι, Ρόζι, Άκουα, Βαλντές – Σανσόνε, Αμάουρι.
Κάντε κλικ στις σημαίες (ΕΛΛ, ΙΣ1, κλπ) στην οριζόντια μπάρα για να μεταφερθείτε εύκολα και γρήγορα από τη μία ανάλυση στην άλλη.

203. MΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45)

*Νέος τεχνικός της Μπολόνια είναι ο Ντάβοιντε Μπαλαρντίνι, που την περασμένη σαιζόν κάθισε στον πάγκο της Τζένοα, καταφέρνοντας να την κρατήσει στην κατηγορία.

*Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στο περυσινό αντίστοιχο παιχνίδι, αλλά στο επαναληπτικό στη Ρώμη η Λάτσιο είχε επικρατήσει με το εκπληκτικό 6-0.


Γήπεδο: ‘’Stadio Renato Dall'Ara’’
Διαιτητής: D. Celi
Συνολική Προϊστορία: 7-1-6

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (17η): Και όσο άντεξε στον πάγκο της ο Στέφανο Πιόλι πολύ ήταν… Μετά την ήττα από την ουραγό Κατάνια και κυρίως μετά από άλλη μία τραγική εμφάνιση, ο Πιόλι αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από τον πάγκο. Οι ιθύνοντες δεν έψαξαν για πολύ, αναθέτοντας το δύσκολο έργο της παραμονής στον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, που πέρυσι βρέθηκε στην Τζένοα και κατάφερε να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία. Είναι προπονητής που φημίζεται για την αμυντική του φιλοσοφία και ήταν δεδομένο ότι η πρώτη αλλαγή που θα κάνει με τον ερχομό του στην Μπολόνια θα ήταν το σύστημα. Έτσι, αρχή γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, αναμένεται να δούμε τέσσερις παίκτες στην άμυνα, αντί των τριών που παρέτασσε ο Πιόλι. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα: «Η Μπολόνια ανακοινώνει ότι εμπιστεύεται την τεχνική ηγεσία της στον Νταβίντε Μπαλαρντίνι. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014».

Θετική εξέλιξη στο θέμα με τον φορ Ακουαφρέσκα, που ήταν τον τελευταίο καιρό στην πόρτα της εξόδου, αλλά μετά από παρέμβαση του Μπαλαρντίνι θα παραμείνει στην ομάδα και συγκεντρώνει καλές πιθανότητες ακόμα και να αγωνιστεί βασικός απόψε.

Εξέτισαν ο ηγετικός χαφ Ντιαμάντι (ΜΕ 15/4) και ο δεξιός μπακ Γκάρικς (ΑΜ 16/1).

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 στην έδρα της Κατάνια, μετά από άλλη μία πολύ κακή εμφάνιση. Η Μπολόνια δεν είχε καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι, ενώ τα γκολ τα δέχθηκε στο 23’ και στο 66’.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν και στο N/G!

Απουσίες (3): Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Μαντοβάνι (ΑΜ) και ο χαφ Ντέλα Ρόκα (ΜΕ). Εκτός είναι ο στόπερ Σόρενσεν (ΑΜ 9/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Κούρτσι – Νάταλι, Γκάρικς, Άντονσον, Μόρλεο – Κονέ, Κίριν, Πατσιέντσα – Ντιαμάντι – Κριστάλντο, Ακουαφρέσκα.

*Στο Over 3,5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας!


ΛΑΤΣΙΟ (10η): Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Έντι Ρέγια στον πάγκο της Λάτσιο, μιας και ήρθε η σημαντική νίκη επί της Ίντερ. Οι Ρωμαίοι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι να κρατήσουν στην άμυνα αρχικά και παρασύρθηκαν ακολουθώντας αυτόν το ρυθμό μέχρι το τέλος. Δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν σε μία αντεπίθεση και να πάρουν την πολύτιμη νίκη, για να φτάσουν στους 23 βαθμούς και να ανέβουν στην 8η θέση της βαθμολογίας. «Δεν παίξαμε πολύ καλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ελπίσω ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ηρεμία θα επιστρέψει στην ομάδα», παραδέχθηκε ο έμπειρος τεχνικός της Λάτσιο. Από εδώ και πέρα η Λάτσιο θα κάνει την προσπάθεια της να πλησιάσει στην εξάδα, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη έχει και τον αγώνα Κυπέλλου με την Πάρμα εκτός έδρας.

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 1-0 επί της Ίντερ, χωρίς πάντως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Φρόντισε τα μετόπισθεν και δεν συνάντησε απειλές, ενώ σε μια αντεπίθεση στο τέλος βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Κλόζε.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Ράντου (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Μαρκέτι – Καβάντα, Ντίαζ, Μπιάβα, Λούλιτς – Καντρέβα, Γκονζάλες, Λεντέσμα, Ερνάνες, Άντερσον – Κλόζε.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Α' Ιταλίας: Θέλει ...εκδίκηση ο Ντοναντόνι - Πρεμιέρα Μπαλαρντίνι στην Μπολόνια Description: Rating: 5 Reviewed By: Betarades
Scroll to Top