ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ατλέτικο Μ. - Βαλένθια (Επαν. «16»): Όπλο η έδρα για Ατλέτικο, στο 1-1 το 1ο ματς

* Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Κόπα ντελ Ρέι. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι.


121. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:30)

* Στο Under 2,5 έχουν λήξει οι 6/8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις πρωταθλήματος και στις 2 έδρες.

Γήπεδο:
«Vicente Calderon»
Προϊστορία 10ετίας: 7-4-3

Στο πρώτο ματς (Βαλένθια – Ατλέτικο 1-1, 07/01): Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν στο 72’ με γκολ του Ραούλ Γκαρθία, ενώ ο Πόστιγκα ισοφάρισε για λογαριασμό των «νυχτερίδων» στο 93ο λεπτό.

Στο φετινό πρωτάθλημα (15/12/2013): Ατλέτικο – Βαλένθια 3-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Πριμ.):
Ένα από τα εισιτήρια για τα φετινά προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι θα «σφραγιστεί» σήμερα στο «Βιθέντε Καλδερόν», με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί τη Βαλένθια, στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1 του «Μεστάγια» της περασμένης Τρίτης. Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους «ροχιμπλάνκος», όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει επανάπαυση.

Η Ατλέτικο έχει επικρατήσει με 3-0 των «νυχτερίδων» μέσα στο «Καλδερόν» για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως αυτή η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Η ομάδα του Σιμεόνε έπαιξε στα... ίσια το Σάββατο την Μπαρτσελόνα, με το ισόπαλο 0-0 να κρατά τις δύο αντιπάλους συγκατοίκους στην κορυφή του πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 17 παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (13-4-0), ενώ εντός έδρας «τρέχουν» ένα αήττητο σερί 13-2-0 τη φετινή σεζόν.

Ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις του και είναι διαθέσιμος ο έμπειρος μέσος Τιάγκο. Ο Σιμέονε προσανατολίζεται σε πλήθος αλλαγών στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Ερνέστο Σόσα (νεοφερμένος), Ραούλ Γκαρθία και Αντριάν να χρησιμοποιούνται αντί των Κόκε, Βίγια και Αρντά Τουράν αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Το Σάββατο έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Μπαρτσελόνα, στο ντέρμπι κορυφής του «Βιθέντε Καλδερόν».

Στατιστικό: Αήττητη εντός έδρας φέτος η Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις, με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Απουσίες (1): Στα πιτς ο μέσος Μάριο Σουάρεθ (ΜΕ 7/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κουρτουά – Χουανφράν, Μιράντα, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς – Τιάκο, Γκάμπι – Σόσα, Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν – Ντιέγκο Κόστα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Πριμ.): Η δεύτερη κόντρα ανάμεσα στον Πίτσι και τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Σιμεόνε, θα είναι η σημερινή. Ο Αργεντινός τεχνικός γνώρισε το Σάββατο την παρθενική ήττα του στον πάγκο της Βαλένθια, με το ατυχές 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα. Ο Πίτσι είχε ξεκινήσει τη θητεία του στις «νυχτερίδες» με τη νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Λεβάντε (2-0, 04/01), ενώ το δεύτερο παιχνίδι του ήταν το ισόπαλο 1-1 με την Ατλέτικο της περασμένης Τρίτης.

Οι «νυχτερίδες» έρχονται ως αουτσάιντερ στο σημερινό ματς, με βάση τη φετινή αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και τις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της Ατλέτικο. Παρόλα αυτά, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι καταδικαστικό και τους αφήνει μεγάλο παράθυρο ελπίδας για την πρόκριση, ιδίως αν κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα (με 0-1 προκρίνεται η Βαλένθια).

Η Βαλένθια μετρά μόνο 2 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (2-3-3), ενώ ταυτόχρονα έχει πετύχει μόλις ένα διπλό στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της (1-1-3, το 0-1 επί της Σουόνσι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ).

Αποθεραπεύθηκε πλήρως και επιστρέφει, παίρνοντας φανέλα βασικού, ο επιθετικογενής μέσος Έβερ Μπανέγα. Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο νεοφερμένος αμυντικός Ρουμπέν Βέζο και ο επιθετικός Ντορλάν Παμπόν.

Προηγούμενο ματς: Το Σάββατο υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Θέλτα με 2-1. Προηγήθηκε στο 23’ με τον Παρέχο, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με γκολ στο 50’ και στο 78’.

Στατιστικό: Στο NG τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς της Βαλένθια, για όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (3): Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Τζόνας (16/8, αρχισκόρερ). Τραυματίας ο αμυντικός Βίκτορ Ρουίθ (9/1). «Εκτός» για τεχνικούς λόγους ο αριστερός μπακ-χαφ Γκουαρδάδο (14/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γκουαΐτα – Ζοάο Περέιρα, Ρ. Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ – Παρέχο, Φουέγο – Φέδε, Μπανέγα, Πιατί – Πόστιγκα.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ατλέτικο Μ. - Βαλένθια (Επαν. «16»): Όπλο η έδρα για Ατλέτικο, στο 1-1 το 1ο ματς Description: Rating: 5 Reviewed By: Betarades
Scroll to Top