ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Α' Βραζιλίας: Βγαίνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης η Σάο Πάολο

18η αγωνιστική



149. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ (01:30)

Γήπεδο: "Estadio Jornalista Mário Filho"
Προϊστορία: 6-1-0 (Τελευταία δεκαετία)

*Σε 9 παιχνίδια με γηπεδούχο την Μποταφόγκο, η Κοριτίμπα έχει κερδίσει μόλις μια φορά, το 2002.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (4η): Αρχίζει και απομακρύνεται από την κορυφή της βαθμολογίας η Μποταφόγκο, «πληρώνοντας» έτσι το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να κερδίσει τώρα τελευταία. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το αήττητο της έδρας τους, αλλά αυτό δεν αρκεί καθώς με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτως έδρας, αλλά παράλληλα μόλις μια ήττα στα τελευταία 10 ματς, είναι λογικό να μην μπορεί να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Στους εφτά βαθμούς πλέον η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, ένα πόντο πίσω από την Γκρέμιο. Υπάρχουν προβλήματα στις πληρωμές, που ίσως να έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους παίκτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας 0-0 της Μποταφόγκο κόντρα στη Σάο Πάολο.

Στατιστικό: Αήττητη στην έδρα της η Μποταφόγκο έπειτα από 8 αγώνες.

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Λούκας (ΑΜ 10/0) και Ζιλμπέρτο (ΑΜ 12/0), διεθνείς οι Τζέφερσον (ΤΕ 17/0) και Λοδέιρο (ΜΕ 18/4).


*Δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας η Κοριτίμπα.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ (8η): Δεν κατάφερε να κερδίσει την Ιντερνασιονάλ η Κοριτίμπα στο τελευταίο της παιχνίδι και έτσι η απόσταση από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ολοένα και μεγαλώνει. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, στα οποία ηττήθηκαν τρεις φορές και πήραν δύο ισοπαλίες από Πορτουγκέσα και Ιντερνασιονάλ, αναμέτρηση στην οποία υπήρχαν επιστροφές βασικών παικτών, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Δε φοβάται την Μποταφόγκο η Κοριτίμπα, έχει δείξει ότι μπορεί να απειλήσει τέτοιου είδους ομάδες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας 0-0 για την Κοριτίμπα κόντρα στην Ιντερνασιονάλ.

Στατιστικό: Από 4/5 εκτός έδρας NG προέρχεται η Κοριτίμπα για όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (6): Τραυματίες οι Εσκουδέρο (ΑΜ 1/0), Ντέιβιντ (ΕΠ 10/4), Ρομπίνιο (ΕΠ 14/3) και Ντένις (ΑΜ 4/0), Ζούνιορ Ούρσο (ΜΕ 17/0) και Λεάντρο Αλμέιδα (ΑΜ 18/0).



150. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ (03:00)

Γήπεδο: "Itaipava Arena Pernambuco"
Προϊστορία: 1-3-1 (Τελευταία δεκαετία)

*Τη στιγμή της έναρξης της αναμέτρησης, θα έχουν μεσολαβήσει περίπου 48 ώρες έπειτα από την προηγούμενη αναμέτρηση της Ναούτικο με τη Σάο Πάολο.

ΝΑΟΥΤΙΚΟ (20η): Χωρίς πολύ χρόνο να ξεκουραστεί, καθώς έπαιξε αγώνα την περασμένη Τρίτη με τη Σάο Πάολο, η Ναούτικο υποδέχεται ξανά σήμερα τη Βάσκο Ντα Γκάμα, σ’ ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι αποτελεί μια από τις τελευταίες της ευκαιρίες για να πολεμήσει για την παραμονή της. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στη Σάο Πάολο, εναντίον της οποίας δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 60’, αλλά δέχτηκαν γκολ σε μια αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο και ηττήθηκαν. Καλή η εικόνα της Ναούτικο υπό τις οδηγίες του Ζορζίνιο, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών του. Ένα παιχνίδι λιγότερο απ’ τις προπορευόμενες ομάδες μετράει η Ναούτικο, που όμως είναι πίσω διψήφιο αριθμό βαθμών.

Προηγούμενο ματς:
Εντός έδρας ήττα για τη Ναούτικο με 1-0 από τη Σάο Πάολο.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτως έδρας η Ναούτικο.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Ζοάο Πάολο (ΕΠ 0/0) και Λουίζ Εντουάρντο (ΑΜ 4/0).

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ (15η): Αναζητά μια νίκη η Βάσκο Ντα Γκάμα, που προέρχεται από μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Ως εκ τούτου, οι φιλοξενούμενοι έχουν υποχωρήσει πολύ στη βαθμολογία και η απόσταση τους από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στον έναν βαθμό (έπειτα από τη χθεσινή νίκη της Πορτουγκέσα επί της Πόντε Πρέτα). Πληρώνει την αμυντική δυσλειτουργία της η Βάσκο, που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της Serie A, με παθητικό 32 γκολ σε 17 παιχνίδια. Προέρχεται από μια φοβερή εκτός έδρας εμφάνιση κόντρα στην Κρουζέιρο, απ’ την οποία βρέθηκε να χάνει 3-1 στο 39’, αλλά ισοφάρισε σε 3-3 πριν το ημίχρονο! Χαμός έγινε με το τέταρτο γκολ της Κρουζέιρο στο 67’, με τους ανθρώπους της Βάσκο να κατηγορούν τον σκόρερ, Λούκας Σίλβα, ότι δεν τήρησε το φέρ πλέι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-3 από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο για τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί G/G προέρχεται η Βάσκο Ντα Γκάμα.

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Γκουινάζου (ΜΕ 1/0), Σάντρο Σίλβα (ΜΕ 11/0), Γιοτούν (ΑΜ 10/0), διεθνής ο Ραφαέλ Βαζ (ΑΜ 12/3).



151. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ (03:00)

Γήπεδο: "Estádio Cícero Pompeu de Toledo"
Προϊστορία: 1-1-0 (Τελευταία δεκαετία)

*Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί στην ιστορία τους οι δύο ομάδες, μια φορά κέρδισε η Σάο Πάολο, ισόπαλα τα άλλα τρία ματς. 4/4 Under 2,5 τα παιχνίδια.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (18η): Αρχίζει να ανακάμπτει η Σάο Πάολο, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, στα δύο εκ των οποίων κατόρθωσε να κερδίσει. Παλικαρίσια, όσο και τυχερή, η νίκη της Τρίτης επί της Ναούτικο, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες για περίπου 30 λεπτά, είδαν τον αντίπαλο να χάνει σωρεία ευκαιριών, αλλά «έκλεψαν» το «τρίποντο» με γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Ικανοποιημένος ο τεχνικός της Σάο Πάολο, Πάουλο Αουτουόρι, αρνήθηκε να μιλήσει για τύχη, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί πάλεψαν. Ακόμη εντός της ζώνης του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, ίσως βγουν από εκεί αν κερδίσουν την Κρισιούμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη για τη Σάο Πάολο με 1-0 επί της Ναούτικο.

Στατιστικό: Από 3/5 εντός έδρας Over 2,5 και G/G προέρχεται η Σάο Πάολο.

Απουσίες (5): Τραυματίες οι Έντσον Σίλβα (ΑΜ 6/0), Ντενίλσον (ΜΕ 17/0) και Αντεμίλσον (ΕΠ 11/2), τιμωρημένος ο Αντόνιο Κάρλος (ΑΜ 11/2), ξένο σώμα ο Λούσιο (ΑΜ 18/1).

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ (14η): Από την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Κρισιούμα, η οποία επικράτησε της Βιτόρια Μπαΐα. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, χωρίς ωστόσο να αισθάνεται ασφάλεια. Όλα αυτά τα έχει πετύχει με τον Σίλβιο Κρισιούμα, ο οποίος από υπηρεσιακός, πάει να γίνει μόνιμος στη θέση του προπονητή, αν τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι θετικά. Ήταν η πρώτη φορά που η Κρισιούμα έκανε δύο σερί νίκες φέτος, καθώς νωρίτερα είχε κερδίσει την Κοριτίμπα. Από γαστρεντερίτιδα υπέφεραν αρκετοί παίκτες των φιλοξενουμένων στις αρχές της εβδομάδας, οπότε ίσως να μην είναι σε θέση να είναι 100% υγιείς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη για την Κρισιούμα με 1-0 επί της Βιτόρια.

Στατιστικό: Τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Κρισιούμα.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο Φάμπιο Φερέιρα (ΑΜ 9/1).
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Α' Βραζιλίας: Βγαίνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης η Σάο Πάολο Description: Rating: 5 Reviewed By: Betarades
Scroll to Top